Σημειωσεις

  Σημειωσεις για την εκπομπη ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας

  Πραξη Τηλεπικοινωνιων Ηνωμενου Βασιλειου του 1984

  Καταναλωση ενεργειας του προιοντος

  Εξοικονομηση ενεργειας

  Κατασταση απενεργοποιησης

  Συνολικη καταναλωση ενεργειας

  Δηλωση σχετικα με τον υδραργυρο

  Συμβουλη για τα πνευματικα δικαιωματα


Σημειωσεις για την εκπομπη ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας

Δηλωση συμμορφωσης με την Ομοσπονδιακη Επιτροπη Επικοινωνιων (FCC)

Το πολυμηχανημα All-In-One Lexmark 4300 Series (4421-001) εχει δοκιμαστει και διαπιστωθει οτι συμμορφωνεται με τα ορια που εχουν θεσπιστει για ψηφιακες συσκευες Κλασης B συμφωνα με το αρθρο 15 των κανονισμων της FCC. Η λειτουργια υποκειται στις εξης δυο συνθηκες: (1) η παρουσα συσκευη δεν δημιουργει επιβλαβεις παρεμβολες και (2) η παρουσα συσκευη πρεπει να μπορει να αντεξει σε οποιαδηποτε παρεμβολη δεχθει, συμπεριλαμβανομενων των παρεμβολων οι οποιες μπορουν να επιφερουν ανεπιθυμητα αποτελεσματα.

Τα ορια της FCC για συσκευες κλασης B εχουν σχεδιαστει ωστε να παρεχουν ικανοποιητικη προστασια απο τις επιβλαβεις παρεμβολες σε οικιακες εγκαταστασεις. Ο παρων εξοπλισμος παραγει, χρησιμοποιει και μπορει να εκπεμψει ακτινοβολια ραδιοφωνικων συχνοτητων και, αν δεν εγκατασταθει και χρησιμοποιηθει συμφωνα με τις οδηγιες, μπορει να επιφερει επιβλαβεις παρεμβολες στις ραδιοφωνικες επικοινωνιες. Ωστοσο, δεν παρεχεται εγγυηση οτι δεν θα δημιουργηθουν παρεμβολες σε συγκεκριμενες εγκαταστασεις. Αν η παρουσα συσκευη προκαλει επιβλαβεις παρεμβολες στη ληψη ραδιοφωνικων η τηλεοπτικων σηματων, γεγονος το οποιο μπορει να διαπιστωθει κλεινοντας και ανοιγοντας τη συσκευη, δοκιμαστε καποια απο τις παρακατω λυσεις για να αποφυγετε τις παρεμβολες:

Ο κατασκευαστης δεν ειναι υπευθυνος για παρεμβολες σε ραδιοφωνο η τηλεοραση που προκαλουνται απο τη χρηση καλωδιων διαφορετικων απο τα συνιστωμενα η απο μη εγκεκριμενες αλλαγες η τροποποιησεις στη συσκευη αυτη. Μη εγκεκριμενες αλλαγες η τροποποιησεις μπορουν να αναιρεσουν το δικαιωμα του χρηστη να χρησιμοποιει την παρουσα συσκευη.

Σημειωση:  Για να εξασφαλιστει η συμμορφωση με τους κανονισμους της FCC που αφορουν τις ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες σε υπολογιστικο μηχανημα Κλασης B, χρησιμοποιηστε ενα σωστα θωρακισμενο και γειωμενο καλωδιο, οπως το καλωδιο της Lexmark με κωδικο 12A2405 για συνδεση USB. Η χρηση διαφορετικου καλωδιου το οποιο δεν ειναι καταλληλα θωρακισμενο και γειωμενο μπορει να εχει ως αποτελεσμα την παραβιαση των κανονισμων της FCC.

Ερωτησεις σχετικα με την παρουσα δηλωση συμμορφωσης θα πρεπει να σταλουν στη διευθυνση:

Director of Lexmark Technology & Services

Lexmark International, Inc.

740 West New Circle Road

Lexington, KY 40550

(859) 232-3000

Δηλωση βιομηχανικης συμμορφωσης για τον Καναδα

This Class B digital apparatus meets all requirements of the Canadian Interference-Causing Equipment Regulations.

Avis de conformitι aux normes de l’industrie du Canada

Cet appareil numιrique de la classe B respecte toutes les exigences du Rθglement sur le matιriel brouilleur du Canada.

Συμμορφωση με τις οδηγιες της Ευρωπαικης Ενωσης (ΕΕ)

Το παρον προιον συμμορφωνεται με τις απαιτησεις προστασιας των οδηγιων 89/336/ΕΟΚ και 73/23/ΕΟΚ του Συμβουλιου της ΕΚ για την προσεγγιση και την εναρμονιση της νομοθεσιας των κρατων μελων της που αφορα στη συμβατοτητα σχετικα με την εκπομπη ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας και την ασφαλεια ηλεκτρικων συσκευων σχεδιασμενων για χρηση εντος συγκεκριμενων οριων τασης.

Η δηλωση συμμορφωσης με τις απαιτησεις της Οδηγιας εχει υπογραφει απο τον Διευθυντη Παραγωγης και Τεχνικης Υποστηριξης, Lexmark International, S.A., Boigny, France.

Το προιον αυτο πληροι τα ορια της Κλασης B του προτυπου EN 55022 και τις απαιτησεις ασφαλειας του προτυπου EN 60950.

Σημειωση VCCI για την Ιαπωνια

Εαν αυτο το συμβολο εμφανιζεται στο προιον σας, ισχυει η δηλωση που το συνοδευει.

Δηλωση MIC για την Κορεα

Εαν αυτο το συμβολο εμφανιζεται στο προιον σας, ισχυει η δηλωση που το συνοδευει.

Αυτος ο εξοπλισμος εχει κατατεθει στο EMC ως οικιακο προιον. Μπορει να χρησιμοποιηθει σε οποιαδηποτε περιοχη, συμπεριλαμβανομενων κατοικημενων περιοχων.

Επιπεδα εκπομπης ηχου

Οι ακολουθες μετρησεις εγιναν συμφωνα με τις προδιαγραφες του ISO 7779 και αναφερθηκαν συμφωνα με τις προδιαγραφες του ISO 9296.

Ακουστικη πιεση σε αποσταση 1 μετρου, dBA

Εκτυπωση

44

Σαρωση

38

Αντιγραφη

44

Αδρανεια

38

ENERGY STAR

Το προγραμμα ENERGY STAR της EPA σχετικα με τον εξοπλισμο γραφειου αποτελει μια συλλογικη προσπαθεια των κατασκευαστων εξοπλισμου γραφειου για την προωθηση προιοντων που κανουν αποτελεσματικοτερη χρηση της ηλεκτρικης ενεργειας και οδηγουν στη μειωση της ατμοσφαιρικης ρυπανσης, η οποια προκαλειται απο την παραγωγη ηλεκτρικης ενεργειας.

Οι εταιρειες που συμμετεχουν σε αυτο το προγραμμα προτεινουν προιοντα που εξοικονομουν ενεργεια οταν δεν χρησιμοποιουνται. Το χαρακτηριστικο αυτο μειωνει την καταναλωση ενεργειας μεχρι και 50 τοις εκατο. Η Lexmark ειναι υπερηφανη που συμμετεχει σε αυτο το προγραμμα.

Ως συνεργατης του προγραμματος ENERGY STAR, η Lexmark International, Inc. εχει προσδιορισει οτι αυτο το προιον ειναι συμφωνο με τις κατευθυντηριες γραμμες του ENERGY STAR για εξοικονομηση ενεργειας.

Σημειωση για τις τηλεπικοινωνιες


Πραξη Τηλεπικοινωνιων Ηνωμενου Βασιλειου του 1984

Αυτη η συσκευη ειναι εγκεκριμενη συμφωνα με τον αριθμο εγκρισης NS/G/1234/J/100003 για τις εμμεσες συνδεσεις στα δημοσια τηλεπικοινωνιακα συστηματα του Ηνωμενου Βασιλειου.


Καταναλωση ενεργειας του προιοντος

Στον ακολουθο πινακα παρουσιαζονται τα χαρακτηριστικα καταναλωσης ενεργειας του προιοντος.

Κατασταση

Περιγραφη

Καταναλωση ενεργειας

Εκτυπωση

Το προιον δημιουργει εντυπα εγγραφα απο ηλεκτρονικα αρχεια

19.24 W

Αντιγραφη

Το προιον δημιουργει εντυπα εγγραφα απο πρωτοτυπα εντυπα εγγραφα

15.32 W

Σαρωση

Το προιον πραγματοποιει σαρωση σε εντυπα εγγραφα

7.62 W

Ετοιμο

Το προιον ειναι ετοιμο να λαβει μια εργασια εκτυπωσης

5.34 W

Εξοικονομηση ενεργειας

Το προιον βρισκεται σε κατασταση εξοικονομησης ενεργειας

4.7 W

Απενεργοποιηση

Το προιον ειναι συνδεδεμενο σε πριζα, αλλα ειναι απενεργοποιημενο

4.6 W

Τα επιπεδα καταναλωσης ενεργειας που περιγραφονται στον προηγουμενο πινακα αφορουν τη μεση καταναλωση σε ορισμενο χρονικο διαστημα. Η καταναλωση ενεργειας σε μια συγκεκριμενη στιγμη μπορει να ειναι σημαντικα μεγαλυτερη.


Εξοικονομηση ενεργειας

Ως προιον που πληροι τις προδιαγραφες του προγραμματος ENERGY STAR, αυτος ο εκτυπωτης εχει σχεδιαστει ετσι ωστε να υποστηριζει μια κατασταση λειτουργιας κατα την οποια μειωνεται η καταναλωση ενεργειας (Κατασταση εξοικονομησης ενεργειας). Η κατασταση εξοικονομησης ενεργειας του εκτυπωτη αντιστοιχει στην κατασταση αναστολης, οπως αυτη οριζεται στο προγραμμα της EPA. Με την κατασταση εξοικονομησης ενεργειας μειωνεται η καταναλωση ενεργειας οταν ο εκτυπωτης ειναι αδρανης. Το χρονικο διαστημα που μεσολαβει απο την τελευταια εργασια του εκτυπωτη μεχρι την ενεργοποιηση της καταστασης εξοικονομησης ενεργειας ονομαζεται Χρονικο οριο εξοικονομησης ενεργειας. Το χρονικο διαστημα για την ενεργοποιηση της καταστασης εξοικονομησης ενεργειας στο συγκεκριμενο προιον ειναι 15 λεπτα. Το χρονικο οριο εξοικονομησης ενεργειας δεν μπορει να τροποποιηθει απο το χρηστη.


Κατασταση απενεργοποιησης

Αυτο το προιον εξακολουθει να καταναλωνει ενα μικρο ποσο ενεργειας, ακομη και οταν ειναι απενεργοποιημενο. Για να μην καταναλωνει ενεργεια, αποσυνδεστε το απο την πριζα.


Συνολικη καταναλωση ενεργειας

Ορισμενες φορες ειναι χρησιμο να υπολογιζετε τη συνολικη καταναλωση ενεργειας του προιοντος. Δεδομενου οτι η χρεωση της καταναλωσης ηλεκτρικου ρευματος υπολογιζεται με βαση τη μοναδα Watt, για να υπολογισετε τη συνολικη καταναλωση ενεργειας, θα πρεπει να πολλαπλασιασετε την ενεργεια που καταναλωνεται με το χρονο παραμονης του προιοντος σε καθε κατασταση λειτουργιας. Η συνολικη καταναλωση ενεργειας του προιοντος ειναι το αθροισμα της ενεργειας που καταναλωνει σε καθε κατασταση λειτουργιας.


Δηλωση σχετικα με τον υδραργυρο

Η λυχνια αυτου του προιοντος περιεχει υδραργυρο (<5mg Hg). Ο τροπος απορριψης του υδραργυρου ενδεχεται να ρυθμιζεται απο τη νομοθεσια, με σκοπο την προστασια του περιβαλλοντος. Για πληροφοριες σχετικα με την απορριψη η την ανακυκλωση, επικοινωνηστε με τις τοπικες αρχες η τον οργανισμο Electronic Industries Alliance στην ηλεκτρονικη διευθυνση: www.eiae.org.


Συμβουλη για τα πνευματικα δικαιωματα

Η αντιγραφη ορισμενων εντυπων (εγγραφα, εικονες, χαρτονομισματα) ενδεχεται να ειναι παρανομη αν δεν υπαρχει αδεια. Αν δεν ειστε βεβαιοι για το κατα ποσο επιτρεπεται να κανετε καποια εργασια, ζητηστε νομικη συμβουλη.