Εκτυπωση

Το μενου "Θελω να..." (ανατρεξτε στο θεμα Το μενου "Θελω να..." ) προσφερει διαφορους οδηγους εκτυπωσης που σας βοηθουν να ολοκληρωσετε εργασιες, οπως ειναι η εκτυπωση banner, φωτογραφιων η αφισων.

Σημειωση: Χρησιμοποιηστε την κασετα ασπρομαυρης εκτυπωσης για εκτυπωση ασπρομαυρων εγγραφων ωστε να εξοικονομειτε μελανι στην κασετα εκτυπωσης φωτογραφιων.

  1. Αναλογα με το τι θελετε να εκτυπωσετε, τοποθετηστε τον καταλληλο τυπο χαρτιου. Για βοηθεια, ανατρεξτε στη ενοτητα Τοποθετηση χαρτιου.
  2. Βεβαιωθειτε οτι εχετε επιλεξει το μεγεθος κενης σελιδας για το εγγραφο.
  3. Βεβαιωθειτε οτι το πολυμηχανημα Ολα σε Ενα ειναι ενεργοποιημενο.
  4. Εχοντας ανοιχτο το εγγραφο, επιλεξτε Αρχειο  Εκτυπωση.
  5. Στο παραθυρο διαλογου “Εκτυπωση”, καντε κλικ στο κουμπι Ιδιοτητες, Προτιμησεις, Επιλογες η Ρυθμιση παραμετρων (αναλογα με το προγραμμα η το λειτουργικο συστημα που χρησιμοποιειτε).

Εμφανιζεται το παραθυρο διαλογου “Ιδιοτητες εκτυπωσης”.

  1. Αν η εργασια εκτυπωσης που θελετε να εκτελεσετε περιλαμβανεται στο μενου "Θελω να", καντε κλικ σε αυτην και στη συνεχεια ακολουθηστε τις οδηγιες που εμφανιζονται στην οθονη του υπολογιστη. Εναλλακτικα, καντε κλικ στο κουμπι Κλεισιμο στο κατω μερος του μενου.
  2. Απο την καρτελα “Ποιοτητα/Αντιγραφα”, επιλεξτε την ποιοτητα, την ταχυτητα, τον τυπο χαρτιου και τον αριθμο αντιγραφων.

Για αναλυτικες πληροφοριες σχετικα με μια ρυθμιση, καντε δεξιο κλικ σε μια ρυθμιση στην οθονη και στη συνεχεια επιλεξτε Τι ειναι....

  1. Στην καρτελα “Ρυθμιση χαρτιου”, επιλεξτε το μεγεθος του χαρτιου και τον προσανατολισμο της εκτυπωσης.

  2. Στην καρτελα Διαταξη εκτυπωσης, επιλεξτε τις ρυθμισεις διαταξης και εκτυπωσης διπλης οψης για τον τυπο εγγραφου που εκτυπωνετε.

Για αναλυτικες πληροφοριες σχετικα με μια ρυθμιση, καντε δεξιο κλικ σε μια ρυθμιση στην οθονη και στη συνεχεια επιλεξτε Τι ειναι....

  1. Αφου εχετε εφαρμοσει τις αλλαγες που επιθυμειτε στις Ιδιοτητες εκτυπωσης, επιλεξτε OK στο κατω μερος της οθονης για να επιστρεψετε στο παραθυρο διαλογου “Εκτυπωση”.
  2. Καντε κλικ στην επιλογη Εκτυπωση.