Reciclare

Reciclarea produselor Lexmark

Dacă doriţi să returnaţi produsele Lexmark pentru reciclare:

  1. Accesaţi www.lexmark.com/recycle.

  2. Selectaţi produsul pe care doriţi să-l reciclaţi.

Notă: Consumabilele şi componentele hardware ale imprimantei, neincluse în programele de colectare şi reciclare Lexmark, pot fi reciclate prin intermediul centrului dvs. local de reciclare.

Reciclarea ambalajelor Lexmark

Lexmark se străduieşte mereu să reducă ambalajele la minimum. Un volum mai mic de ambalaje asigură faptul că imprimantele Lexmark sunt transportate în cel mai eficient şi mai ecologic mod şi că sunt mai puţine ambalaje aruncate. Această eficienţă ajută la generarea unui volum mai mic de emisii de gaze cu efect de seră, la sporirea economiei de energie şi de resurse naturale. De asemenea, în anumite ţări sau regiuni, Lexmark oferă posibilitatea de reciclare a componentelor de ambalaj. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.lexmark.com/recycle şi alegeţi ţara sau regiunea. Informaţiile despre programele disponibile de reciclare a ambalajelor sunt incluse împreună cu cele despre reciclarea produselor.

Cutiile Lexmark sunt 100% reciclabile în locurile în care există unităţi de reciclare a materialelor ondulate. Este posibil ca în zona dvs. să nu existe astfel de unităţi.

Spuma folosită în ambalajele Lexmark este reciclabilă în locurile în care există unităţi de reciclare a materialelor din spumă. Este posibil ca în zona dvs. să nu existe astfel de unităţi.

Când returnaţi un cartuş la Lexmark, puteţi reutiliza cutia în care a fost livrat acesta. Lexmark reciclează cutia.

Returnarea cartuşelor Lexmark pentru reutilizare sau reciclare

Programul de colectare a deşeurilor Lexmark vă permite să returnaţi gratuit companiei Lexmark cartuşele utilizate, pentru a fi reutilizate sau reciclate. Cartuşele goale returnate companiei Lexmark sunt, în proporţie de 100%, fie reutilizate, fie dezmembrate pentru reciclare. Cutiile utilizate pentru returnarea cartuşelor sunt, de asemenea, reciclate.

Pentru a returna cartuşe Lexmark pentru reutilizare sau reciclare, efectuaţi următoarele:

  1. Accesaţi www.lexmark.com/recycle.

  2. Selectaţi produsul pe care doriţi să-l reciclaţi.