Individuelle indstillinger, enheds- og netværksindstillinger, sikkerhedsindstillinger og indbyggede løsninger—Slet oplysninger og indstillinger ved at vælge Slet alle indstillinger i menuen Konfiguration.
Faxdata – Slet faxindstillinger og data ved at vælge Slet alle indstillinger i menuen Konfiguration.
Sluk printeren.
Tryk på 2 og 6, og hold dem nede, mens du tænder for printeren. Slip kun knapperne, når skærmen med statuslinjen vises.
Printeren udfører en startsekvens, og menuen Konfiguration vises. Når printeren er tændt, vises en liste over funktioner.
Tryk på piletasten op eller ned, indtil vises
Printeren vil genstarte adskillige gange i løbet af denne proces.
| Bemærk! Slet alle indstillinger fjerner enhedsindstillinger, løsninger, job, faxer og adgangskoder fra printerens hukommelse. |
Naviger til:
Tilbage > Afslut Konfigurationsmenu
Printeren genstarter og vender derefter tilbage til normal driftstilstand.