Naviger til følgende via printerens kontrolpanel:
> Indstillinger >
> Sikkerhed >
> Fortrolig udskrift > vælg udskriftsjobtypen
Type af udskriftsjob | Beskrivelse |
|---|---|
Bemærkninger:
| |
Maks. ugyldige PIN-koder | Begrænser det antal gange, en ugyldig PIN-kode kan indtastes. Bemærk! Når grænsen nås, slettes udskriftsjobbene for det pågældende brugernavn og den tilhørende PIN-kode. |
Fortroligt jobudløb | Med Fortroligt kan du tilbageholde udskriftsjob på computeren, indtil du indtaster din PIN på printerens kontrolpanel. Bemærk! Din PIN indstilles på computeren. Den skal bestå af fire cifre fra 0-9. |
Gentag jobudløb | Lader dig udskrive og gemme udskriftsjob i printerhukommelsen, så de kan udskrives igen. |
Kontroller jobudløb | Lader dig udskrive én kopi af et udskriftsjob, mens printeren tilbageholder de resterende kopier. På den måde kan du undersøge, om den første kopi er tilfredsstillende. Udskriftsjobbet slettes automatisk fra printerens hukommelse, når alle kopier er udskrevet. |
Reserver jobudløb | Lader dig gemme udskriftsjob til senere udskrivning. Udskriftsjobbene tilbageholdes, indtil du sletter dem fra menuen Tilbageholdte job. |
Tryk på
.
Fra dokumentet, du er ved at udskrive, skal du åbne dialogboksen Udskriv.
Vælg printeren, og gør derefter et af følgende:
Windows-brugere skal klikke på Egenskaber eller Præferencer, og derefter klikke på Udskriv og hold.
Macintosh-brugere skal vælge Udskriv og Hold.
Vælg udskriftsjobtypen.
Hvis det er nødvendigt, skal du tildele et brugernavn.
Send udskriftsjobbet.
På printerens startskærm skal du vælge Tilbageholdte jobs.
Send udskriftsjobbet.
| Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på netværksprintere eller printere, som er tilsluttet en printerserver. |
Åbn en webbrowser, og angiv derefter printerens IP-adresse i adressefeltet.
Bemærkninger:
Klik på fanen Indstillinger > Sikkerhed > Indstilling af fortrolig udskrift.
Rediger indstillingerne:
Du kan angive et maksimumsantal for, hvor mange gange en PIN-kode kan indtastes. Når en bruger overskrider det angivne antal gange, som PIN-koden kan indtastes, slettes alle job for den pågældende bruger.
Du kan angive udløbstiden for fortrolige udskrivningsjob. Hvis brugeren ikke har udskrevet de pågældende job inden for det angivne tidsrum, slettes alle job for den pågældende bruger.
Gem de nye indstillinger.