Értesítések

Megjegyzés a kiadáshoz

December 2023

A következő bekezdés nem vonatkozik azokra az országokra, ahol ütközne a helyi törvényekkel: A LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ERRE A DOKUMENTUMRA NEM VÁLLAL SEMMILYEN – SEM KIFEJEZETT, SEM JÁRULÉKOS – GARANCIÁT, BELEÉRTVE TÖBBEK KÖZÖTT AZ ÉRTÉKESÍTHETÕSÉGRE VAGY EGY ADOTT CÉLRA VALÓ FELHASZNÁLÁSRA VONATKOZÓ JÁRULÉKOS GARANCIÁKAT IS. Egyes államok bizonyos tranzakciók esetén nem teszik lehetővé a kifejezett vagy a járulékos garanciákról való lemondást, így lehet, hogy önre ez a bekezdés nem vonatkozik.

Előfordulhat, hogy a dokumentum technikai pontatlanságokat és gépelési hibákat tartalmaz. A dokumentum tartalmát folyamatosan módosítjuk; ezek a változtatások a későbbi kiadásokban fognak megjelenni. A leírt termékek vagy programok bármikor megváltozhatnak vagy továbbfejlesztett verziójuk jelenhet meg.

A kiadványban a termékekre, programokra vagy szolgáltatásokra való hivatkozások nem jelentik azt, hogy a gyártó azokat minden olyan országban elérhetővé kívánja tenni, ahol üzleti tevékenységet folytat. A termékekre, programokra vagy szolgáltatásokra való hivatkozás nem jelenti azt, hogy csak az a termék, program vagy szolgáltatás használható. Használható helyettük bármilyen, működésében egyenértékű termék, program vagy szolgáltatás, amely nem sért létező szellemi tulajdonjogot. Azon termékek, programok vagy szolgáltatások működésének kiértékelése és ellenőrzése, amelyeket nem a gyártó ajánlott, a felhasználó feladata.

A Lexmark terméktámogatáshoz látogasson el a következő címre: http://support.lexmark.com.

A Lexmark termékhasználatot érintő adatvédelmi szabályzatát a következő oldalon olvashatja el: www.lexmark.com/privacy.

Információ a kellékanyagokkal és a letöltésekkel kapcsolatban: www.lexmark.com.

© 2018 Lexmark International, Inc.

Minden jog fenntartva.

Védjegyek

A Lexmark és a Lexmark logó a Lexmark International, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A többi védjegy a megfelelő tulajdonosok védjegye.

Licencnyilatkozat

A termékhez kapcsolódó összes licencnyilatkozat megtekinthető az alkalmazáscsomag alatt vagy a Lexmark támogatási oldalán.