Indstilling af formularens top

Formularens top angiver placeringen af den første linje, der vises på siden. Brug betjeningspanelet til at gemme dine indstillinger for formularens top til endeløse baner, enkeltark og for hver makro, der er aktiveret.

Indstilling af Top-Of-Form (Formularens top) ved formularer i endeløse baner i skubbetilstand

  1. Ryd papirgangen.

    Lampen Paper Out (Papir mangler) blinker, hvis der ikke er papir i printeren. Hvis lampen Paper Out (Papir mangler) er deaktiveret, skal du rive overskydende formularer af og trykke på Load/Unload (Før ind/Før ud). Hvis der er enkeltark i printeren, skal du trykke på FormFeed (Sideskift) for at rydde papirgangen.

  2. Kontroller, at håndtaget til valg af papir står i position .

  3. Placer formularer i endeløse baner på tapperne på skubbetraktoren (eller Traktor 2's tapper, hvis du bruger den valgfrie Traktor 2-føder).

  4. Tryk på FormFeed (Sideskift).

    Papiret føres frem til den aktuelle indstilling for formularens top, og lampen Paper Out (Papir mangler) deaktiveres.

  5. Åbn dækslet til betjeningspanelet for at få adgang til lag 2.

  6. Tryk på en af de knapper, der fører papiret frem (LineFeed (Linjeskift), Micro (Mikro), Micro (Mikro)), for at justere den ønskede indstilling af formularens top ind efter de vandrette linjer placeret på pladen.

    Bemærk! Hvis du trykker på og holder en knap til fremføring af papiret nede, føres papiret frem i små trin, hvorefter der skiftes til fremføring i endeløse baner.
  7. Tryk på Set TOF (Indstil formularens top) for at indstille og gemme indstillingen af formularens top.

  8. Luk dækslet til betjeningspanelet.

  9. Du kan kontrollere indstillingen af formularens top ved at trykke på Load/Unload (Før ind/Før ud) for at føre formularerne i endeløse baner ud, og derefter trykke på FormFeed (Sideskift) for at føre den næste ind.

    Formularerne i endeløse baner føres ind til den aktuelle indstilling for formularens top.

  10. Tryk på Start/Stop for at sætte printeren online.

    Bemærk! Hvis Auto Tear Off (Riv automatisk af) er indstillet til On (Aktiveret), føres papiret frem til næste position for afrivning. Et udskriftsjob eller et tryk på Tear Off (Riv af) fører papiret tilbage til den aktuelle indstilling af formularens top.

Indstilling af Top-Of-Form (Formularens top) til endeløse baner i trækketilstand

  1. Tænd printeren.

    Lampen Paper Out (Papir mangler) blinker, hvis der ikke er papir i printeren.

  2. Indstil håndtaget til valg af papir til positionen .

  3. Placer formularer i endeløse baner på trækketraktorens tapper.

  4. Åbn dækslet til betjeningspanelet for at få adgang til lag 2.

  5. Tryk på en af de knapper, der fører papiret frem (Micro (Mikro), Micro (Mikro) eller LineFeed (Linjeskift)), for at føre papiret frem til den ønskede indstilling for formularens top.

    Bemærk! Brug det andet ark af en endeløs bane til at indstille Top-Of-Form (Formularens top).
  6. Tryk på Set TOF (Indstil formularens top) for at indstille og gemme indstillingen Top-Of-Form (Formularens top).

  7. Luk dækslet til betjeningspanelet.

    Bemærk! Top-Of-Form (Formularens top) gemmes ikke, når printeren slukkes eller løber tør for papir, mens der bruges trækketraktor.
  8. Tryk på Start/Stop for at sætte printeren online.

Indstilling af Top-Of-Form (Formularens top) for et enkeltark eller en konvolut

Top-Of-Form (Formularens top) kan have en værdi fra minus 1 tomme (2,54 cm) til plus 22 tommer (55,88 cm) fra toppen af enkeltarkene.

  1. Ryd papirgangen.

    Lampen Paper Out (Papir mangler) blinker, hvis der ikke er papir i printeren. Hvis lampen Paper Out (Papir mangler) er deaktiveret, skal du rive overskydende formularer af og trykke på Load/Unload (Før ind/Før ud). Hvis der ligger et enkeltark i printeren, skal du trykke på FormFeed (Sideskift) for at rydde papirgangen.

  2. Indstil håndtaget til valg af papir til positionen .

  3. Før et enkeltark eller en kuvert igennem den manuelle føder.

    • Hvis Auto Cut Sheet Load (Automatisk indføring af enkeltark) er aktiveret, føres arket eller konvolutten til det sted, hvor toppen af formularen er indstillet til at være.

    • Hvis Auto Cut Sheet Load (Automatisk indføring af enkeltark) er deaktiveret, skal du trykke på FormFeed (Sideskift), når lampen Paper Out (Papir mangler) deaktiveres.

  4. Åbn dækslet til betjeningspanelet for at få adgang til lag 2.

  5. Tryk på en af de knapper, der fører papiret frem (LineFeed (Linjeskift), Micro (Mikro), Micro (Mikro)), for at justere den ønskede indstilling af formularens top ind efter de vandrette linjer placeret på pladen.

    Bemærk! Hvis du trykker på og holder en knap til fremføring af papiret nede, føres papiret frem i små trin, hvorefter der skiftes til fremføring i endeløse baner.
  6. Tryk på Set TOF (Indstil formularens top) for at indstille og gemme indstillingen af formularens top.

  7. Luk dækslet til betjeningspanelet.

  8. Tryk på Start/Stop for at sætte printeren online.

Indstilling af Top-Of-Form (Formularens top) i en makro

Hver makro har sin egen indstilling for Top-Of-Form (Formularens top). Hvis du vil indstille Top-Of-Form (Formularens top) i en makro, skal du først vælge den pågældende makro.

  1. Åbn betjeningspaneldækslet for at få adgang til lag 2.

  2. Tryk på Macro (Makro) for at vælge den makro, du vil bruge.

    Bemærk! Fremgangsmåden ved indstilling af Top-Of-Form (Formularens top) afhænger af det papir og den udskriftstilstand, du bruger. Se et af følgende afsnit i dette kapitel for at få hjælp: