Turvaohjeet

Kytke muuntajan virtajohto maadoitettuun sähköpistokkeeseen, joka on lähellä ja helposti saatavilla.

standard caution icon VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Älä kierrä, solmi tai rusenna virtajohtoa äläkä aseta sen päälle painavia esineitä. Älä altista virtajohtoa hiertymiselle tai paineelle. Älä jätä virtajohtoa puristukseen esimerkiksi huonekalujen ja seinän väliin. Jos virtajohtoa käytetään väärin, siitä voi seurata tulipalon tai sähköiskun vaara. Tutki virtajohto säännöllisesti vaurioiden varalta. Irrota virtajohto pistorasiasta ennen tutkimusta.

Kun tarvitset huolto- tai korjauspalveluja, käänny ammattilaisten puoleen.

Tämä tuote on suunniteltu, testattu ja hyväksytty siten, että se täyttää tiukat maailmanlaajuiset turvastandardit, kun siinä käytetään Lexmark-osia. Joidenkin muiden osien turvallisuusominaisuudet eivät välttämättä ole ilmeisiä. Lexmark ei ole vastuussa, jos tuotteessa käytetään muita vaihto-osia.

shock_hazard caution icon VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Älä asenna laitetta tai tee sähkö- tai kaapeliliitäntöjä (kuten virtajohto tai puhelin) myrskyn aikana.
standard caution icon VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Tulostuspää saattaa olla kuuma. Anna sen jäähtyä, ennen kuin kosketat sitä.
shock_hazard caution icon VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Varmista, että kaikki ulkoisten liitäntöjen liittimet (kuten Ethernet- ja puhelinliittimet) on kytketty merkittyihin liitäntäportteihinsa.