Säkerhetsinformation

Anslut nätsladden till ett ordentligt jordat eluttag som finns nära produkten och är lättillgängligt.

standard caution icon VARNING – RISK FÖR SKADOR: Vrid, knyt eller kläm inte strömsladden. Placera inte heller tunga föremål på den. Se till så att strömsladden inte skavs eller belastas. Kläm inte fast strömsladden mellan föremål, t.ex. möbler och väggar. Om strömsladden används på ett felaktigt sätt finns det risk för brand eller elstötar. Inspektera strömsladden regelbundet för tecken på felaktig användning. Koppla bort strömsladden från eluttaget innan du inspekterar den.

Se till att en professionell serviceperson utför service och reparationer som inte beskrivs i användarhandboken.

Denna produkt är utformad, testad och godkänd för att uppfylla strikta globala säkerhetsstandarder vid användning av specifika Lexmark-komponenter. Säkerhetsfunktionerna av vissa delar är inte alltid självklara. Lexmark ansvarar inte för användning av andra ersättningsdelar.

shock_hazard caution icon VARNING – RISK FÖR ELCHOCK: Installera inte den här produkten eller gör några elektriska anslutningar eller kabelanslutningar, t.ex. av nätsladd eller telefon, under åskväder.
standard caution icon VARNING – RISK FÖR SKADOR: Skrivhuvudet kan vara mycket varmt. Låt det svalna innan du vidrör det.
shock_hazard caution icon VARNING – RISK FÖR ELCHOCK: Se till att alla externa anslutningar (som Ethernet- och telefonanslutningar) är ordentligt installerade i de markerade inkopplingsportarna.