Instalarea opţiunilor hardware

Instalarea unei tăvi opţionale sau a unui sertar opţional

Imprimanta acceptă două surse opţionale de intrare: o tavă opţională de 550 de coli şi un sertar opţional dual de 650 de coli cu un alimentator multifuncţional integrat.

Notă: Este posibil ca unele modele de imprimantă să nu accepte tava opţională de 550 de coli.
standard caution icon ATENŢIONARE—RISC DE RĂNIRE: Imprimanta cântăreşte mai mult de 18 kg (40 livre) şi este nevoie de două sau mai multe persoane antrenate pentru a o ridica în siguranţă.
shock_hazard caution icon ATENŢIONARE—PERICOL DE ELECTROCUTARE: Dacă, după configurarea imprimantei, accesaţi placa de bază a sistemului sau instalaţi hardware opţional sau dispozitive de memorie, înainte de a continua, închideţi imprimanta şi deconectaţi cablul de tensiune de la priza de perete. Dacă aveţi alte dispozitive ataşate la imprimantă, închideţi-le şi pe acestea şi deconectaţi cablurile care conduc la imprimantă.
  1. Despachetaţi tava opţională de 550 de coli şi îndepărtaţi toate componentele ambalajului şi protecţia anti-praf.

  2. Plasaţi tava în locaţia pentru imprimantă.

    Notă: Dacă instalaţi atât tava opţională cât şi sertarul dual de 650 de coli, tava opţională de 550 de coli trebuie instalată întotdeauna ca primă tavă (configurând de jos în sus).
  3. Aliniaţi un sertar dual de 650 de coli cu tava opţională de 550 de coli, apoi coborâţi-l în locaţia sa.

  4. Aliniaţi imprimanta şi sertarul dual de 650 de coli, apoi coborâţi imprimanta în locaţia sa.

  5. Instalaţi capacele pentru praf.

Notă: După instalarea software-ului de imprimantă şi a oricăror opţiuni, poate să fie necesar să adăugaţi în mod manual opţiuni în driverul de imprimantă, pentru a le face disponibile lucrărilor de imprimare.Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Actualizarea opţiunilor disponibile în driverul de imprimantă.