Încărcarea tăvii standard de 250 de coli

Imprimanta are o tavă standard de 250 de coli (Tava 1) cu un alimentator manual ataşat. Tava de 250 de coli, sertarul dual de 650 de coli şi tava opţională de 550 de coli acceptă aceleaşi dimensiuni şi tipuri de hârtie şi se încarcă în acelaşi mod.

Notă: Tava opţională de 550 de coli nu este disponibilă pentru toate modelele de imprimantă.
  1. Trageţi tava afară.

    Notă: Nu scoateţi tăvile în timpul unei operaţii de imprimare sau în timp ce pe afişaj clipeşte semnalul Busy (Ocupat). În caz contrar poate surveni un blocaj.
  2. Strângeţi ghidajul pentru lungime înăuntru conform ilustraţiei şi mutaţi ghidajul în poziţia corectă pentru dimensiunea hârtiei încărcate.

    Notă: Utilizaţi indicatorii de dimensiune din partea de jos a tăvii pentru a vă ajuta să poziţionaţi ghidajul.
  3. Dacă hârtia este mai lungă decât cea de dimensiune A4 sau Letter, apăsaţi pe pârghia verde din spatele tăvii, pentru a o extinde.

  4. Flexaţi uşor colile înainte şi înapoi pentru a le dezlipi şi răsfoiţi-le. Nu pliaţi şi nu îndoiţi hârtia. Îndreptaţi marginile pe o suprafaţă plană.

  5. Încărcaţi teancul de hârtie cu faţa recomandată pentru tipărire orientată în sus.

  6. Asiguraţi-vă că ghidajele pentru hârtie sunt aşezate sigur aproape de marginile hârtiei.

    Notă: Asiguraţi-vă că ghidejele laterale sunt aşezate foarte aproape de marginile hârtiei, astfel încât imaginea să se transpună bine pe pagină.
  7. Introduceţi tava.

  8. Dacă a fost introdus un tip de hârtie diferit de cel anterior, schimbaţi setarea Tip hârtie sau Dimensiune hârtie pentru tavă, de la panoul de comandă al imprimantei.

    Notă: Combinarea dimensiunilor sau tipurilor de hârtie într-o tavă poate să conducă la blocaje.