Tiedotteet

Tuotetiedot

Tuotteen nimi:

Lexmark E460dn, Lexmark E460dw, Lexmark E462dtn

Laitteen tyyppi:

4513

Malli(t):

630, 63W, 6EW

Painosta koskeva tiedote

Tammikuu 2010

Seuraava kappale ei koske maita, joissa vastaavanlaiset sopimusehdot ovat ristiriidassa paikallisen lain kanssa: LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ON TUOTTANUT TÄMÄN JULKAISUN SELLAISENA KUIN SE ON, ILMAN TAKUITA, MUKAAN LUKIEN MUTTA RAJOITTAMATTA KAUPAN EHTOJEN TAI TIETTYYN KÄYTTÖÖN SOPIVUUDEN TAKUUEHDOT. Tämä kohta ei välttämättä koske sinua, sillä joissakin valtioissa ei sallita julkilausuman kieltämistä tai tiettyjen toimitusten välillisiä takuita.

Tämä julkaisu voi sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai painovirheitä. Julkaisun tietoihin tehdään säännöllisin väliajoin muutoksia, jotka sisällytetään tuotteen myöhempiin versioihin. Tuotteisiin tai ohjelmiin voidaan tehdä parannuksia tai muutoksia milloin tahansa.

Tämän tuotteen viittaukset muihin tuotteisiin, ohjelmiin tai palveluihin eivät tarkoita sitä, että valmistaja takaa näiden olevan saatavilla kaikissa maissa, joissa valmistaja toimii. Viittaukset eri tuotteisiin, ohjelmiin tai palveluihin eivät tarkoita, että ainoastaan kyseistä tuotetta, ohjelmaa tai palvelua voidaan käyttää. Mitä tahansa toiminnallisesti vastaavaa tuotetta, ohjelmaa tai palvelua, joka ei loukkaa mitään olemassa olevaa aineetonta oikeutta, voidaan käyttää mainitun tuotteen, ohjelman tai palvelun sijaan. Toiminnan arvioiminen ja varmentaminen käytettäessä muita kuin valmistajan suosittelemia muita tuotteita, ohjelmia tai palveluita ovat pelkästään käyttäjän vastuulla.

Lexmarkin teknistä tukea saa osoitteesta http://support.lexmark.com.

Lisätietoja tarvikkeista ja ladattavista tiedostoista saa osoitteesta www.lexmark.com.

Jos käytössäsi ei ole Internet-yhteyttä, voit ottaa Lexmarkiin yhteyttä postitse. Osoite on

Lexmark International, Inc.

Bldg 004-2/CSC

740 New Circle Road NW

Lexington, KY 40550

USA

© 2010 Lexmark International, Inc.

Kaikki oikeudet pidätetään.

UNITED STATES GOVERNMENT RIGHTS

This software and any accompanying documentation provided under this agreement are commercial computer software and documentation developed exclusively at private expense.

Tavaramerkit

Lexmark, Lexmarkin timanttilogo sekä MarkVision ovat Lexmark International, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

PrintCryption on Lexmark International, Inc.:n tavaramerkki.

Mac ja Macin logo ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

PCL® on Hewlett-Packard Companyn rekisteröity tavaramerkki. PCL on joukko Hewlett-Packard Companyn määrittelemiä tulostimen ohjainkomentoja (kieli) ja toimintoja, joita yhtiö käyttää tulostintuotteissaan. Tämä tulostin on tarkoitettu yhteensopivaksi PCL-kielen kanssa. Tämä tarkoittaa, että tulostin tunnistaa eri sovellusohjelmien käyttämät PCL-komennot ja emuloi niitä vastaavia toimintoja.

Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Moduuliosia koskeva ilmoitus

Langattomat mallit sisältävät seuraavat moduuliosa(t):

Säädösten mukainen Lexmark-tyyppi/-malli LEX-M04-001; FCC ID:IYLLEXM04001; IC:2376A-M04001

Melutasot

Seuraavat mittaukset on suoritettu ISO 7779 -standardin mukaisesti ja ilmoitettu ISO 9296 -standardin mukaisesti.

Huomautus: Jotkin tilat eivät ehkä koske tätä tuotetta.

Keskimääräinen äänenpaine yhden metrin etäisyydellä, dBA

Tulostaminen

53 dBA

Valmis

-


Arvot voivat muuttua. Katso nykyiset arvot osoitteesta www.lexmark.com .

Sähkö- ja elektroniikkaromudirektiivi (SER)

SER-logo viittaa tiettyihin elektroniikkatuotteiden kierrätysohjelmiin ja -käytäntöihin Euroopan unionin maissa. Kannatamme tuotteittemme kierrättämistä. Jos sinulla on kysymyksiä kierrätysvaihtoehdoista, käy Lexmarkin web-sivustossa osoitteessa www.lexmark.com ja tarkista sieltä paikallisen myyntitoimiston puhelinnumero.

Staattista sähköä koskeva tiedote

Tämä symboli osoittaa osat, jotka ovat herkkiä staattiselle sähkölle. Älä kosketa näiden symboleiden lähellä olevia alueita, ennen kuin olet ensin koskettanut tulostimen metallirunkoa.

ENERGY STAR

Mikä tahansa Lexmark-tuote, jonka kuoressa tai käynnistysruudussa on ENERGY STAR -tunnus, täyttää Lexmarkin toimittamassa kokoonpanossa sertifioidusti Yhdysvaltain ympäristönsuojelutoimiston (Environmental Protection Agency, EPA) vaatimukset.

Lämpötilatiedot

Ympäristön lämpötila

16 °C - 32 °C

Kuljetus- ja säilytyslämpötila

-20.0 °C - 40,0 °C


Laserilmoitus

Tämä tulostin on sertifioitu Yhdysvalloissa DHHS 21 CFR Subchapter J -standardin mukaiseksi luokan I (1) -lasertuotteeksi ja muualla IEC 60825-1 -standardin mukaiseksi luokan I lasertuotteeksi.

Luokan I lasertuotteita ei pidetä haitallisina. Tulostimen sisällä on luokan IIIb (3b) laser, joka on nimellisteholtaan 7 mW:n galliumarsenidilaser ja toimii 655–675 nanometrin aallonpituuksilla. Laserjärjestelmä ja tulostin ovat rakenteeltaan sellaisia, että käyttäjä ei joudu alttiiksi luokkaa 1 suuremmalle säteilylle normaalin käytön, ylläpidon tai huollon aikana.

LUOKAN 1 LASERLAITE

VAROITUS! Laitteen käyttäminen muulla kuin tässä käyttoohjeessa mainitulla tavalla saattaa altistaa käyttäjän turvallisuusluokan 1 ylittävälle näkymättömälle lasersäteilylle.

KLASS 1 LASER APPARAT

VARNING! Om apparaten används på annat sätt än i denna bruksanvisning specificerats, kan avnändaren utsättas för osynlig laserstrålning, som överskrider gränsen för laserklass 1.

Laservaroitustarra

Laserlaitetta koskeva tarra voidaan kiinnittää tulostimeen kuvan osoittamalla tavalla:

Virrankulutus

Tuotteen virrankulutus

Laitteen virrankulutus näkyy seuraavassa taulukossa.

Huomautus: Jotkin tilat eivät ehkä koske tätä tuotetta.

Tila

Kuvaus

Virrankulutus (wattia)

Tulostaminen

Tulostin tuottaa paperikopioita sähköisen tulotiedon perusteella.

500

Kopioiminen

Laite tuottaa paperikopioita paperiasiakirjoista.

-

Skannaaminen

Laite skannaa paperiasiakirjoja.

-

Valmis

Laite odottaa tulostustyötä.

12–14

Virransäästö

Laite on virransäästötilassa.

11–13

Ei käytössä

Laite on kytketty pistorasiaan, mutta virta on katkaistu.

0


Taulukon virrankulutusluvut ovat pitkien ajanjaksojen keskimääräisiä arvoja. Hetkittäiset virrankulutushuiput voivat olla huomattavasti keskitasoa korkeampia.

Arvot voivat muuttua. Katso nykyiset arvot osoitteesta www.lexmark.com.

virransäästö

Tässä laitteessa on käytettävissä virransäästötila. Virransäästötila vastaa lepotilaa. Virransäästötila säästää energiaa laskemalla virrankulutusta, jos laitetta ei käytetä pitkään aikaan. Virransäästötila käynnistyy automaattisesti, kun laitetta ei ole käytetty tiettyyn aikaan (virransäästön aikakatkaisu).

Laitteen oletusarvoinen virransäästötilan aikakatkaisu (minuutteina):

30


Määritysvalikoista virransäästön aikakatkaisuksi voidaan valita 1–240 minuuttia. Virransäästön aikakatkaisun asettaminen alhaiseksi vähentää energiankulutusta, mutta voi pidentää laitteen reagointiaikaa. Virransäästön aikakatkaisun asettaminen suureksi pitää reagointiajan nopeana mutta käyttää enemmän energiaa.

Virrankatkaisutila

Jos tässä tuotteessa on sammutustila, jossa se käyttää yhä hieman virtaa, voit katkaista virrankulutuksen kokonaan irrottamalla virtajohdon pistorasiasta.

Virran kokonaiskulutus

Joskus voi olla tarpeellista laskea laitteen kokonaisvirrankulutus. Koska virrankulutusluvut ilmaistaan virtayksikkö watteina, kokonaisvirrankulutus lasketaan kertomalla virrankulutus sillä aikamäärällä, jonka verran laitetta on käytetty kussakin tilassa. Laitteen kokonaisvirrankulutus on tilojen virrankulutuslukujen summa.

Vastaavuus Euroopan yhteisön direktiivien kanssa

Tämä tuote vastaa Euroopan yhteisön neuvoston direktiivien 2004/108/EY ja 2006/95/EY suojausmääräyksiä koskien sähkömagneettisia rajoituksia ja tietyn jännitteisten elektronisten laitteiden turvallisuusmääräyksiä.

Tämän tuotteen valmistaja on Lexmark International, Inc., 740 West New Circle Road, Lexington, KY, 40550 USA. Valtuutettu edustaja on Lexmark International Technology Hungária Kft., 8 Lechner Ödön fasor, Millennium Tower III, 1095 Budapest HUNGARY. Selvityksen, josta ilmenee, että tuote täyttää direktiivien vaatimukset, saa valtuutetulta edustajalta.

Tämä tuote täyttää EN 55022:n luokan B rajoitukset ja EN 60950:n turvallisuusvaatimukset.

Langattomia tuotteita koskevat säännökset

Tässä osassa on seuraavat säädöstiedot langattomista tuotteista, joissa on lähettimiä, kuten esimerkiksi rajoittamatta langattomat verkkokortit tai etäkortinlukimet.

Altistus radiotaajuussäteilylle

Tämän laitteen säteilyteho on huomattavasti FCC:n ja muiden sääntelyvirastojen radiotaajuussäteilyn altistusrajojen alapuolella. Antennin on oltava vähintään 20 cm:n (8 tuuman) päässä ihmisistä, jotta laite täyttää FCC:n ja muiden sääntelyvirastojen radiotaajuussäteilyn altistusrajat.

Huomautus Euroopan unionin alueella oleville käyttäjille

Tuotteet, joissa on CE-merkintä, vastaavat Euroopan yhteisön neuvoston direktiivien 2004/108/EY, 2006/95/EY ja 1999/5/EY suojausmääräyksiä, jotka koskevat sähkömagneettisia rajoituksia sekä tietyn jännitteisten elektronisten laitteiden sekä radiolaitteiden ja televiestintäpäätteiden turvallisuusmääräyksiä.

Yhteensopivuus osoitetaan CE-merkinnällä.

Tämän tuotteen valmistaja on Lexmark International, Inc., 740 West New Circle Road, Lexington, KY, 40550 USA. Valtuutettu edustaja on Lexmark International Technology Hungária Kft., 8 Lechner Ödön fasor, Millennium Tower III, 1095 Budapest HUNGARY. Direktiivien mukainen vaatimustenmukaisuusvakuutus on saatavana valtuutetulta edustajalta pyydettäessä.

Tämä tuote täyttää standardin EN 55022 luokan B rajoitukset ja standardin EN 60950 turvallisuusvaatimukset.

Tuotteet, joissa on 2,4 GHz:n langaton lähiverkko, vastaavat Euroopan yhteisön neuvoston direktiivejä 2004/108/EY, 2006/95/EY ja 1999/5/EY, jotka koskevat sähkömagneettisia rajoituksia sekä tietyn jännitteisten elektronisten laitteiden sekä radiolaitteiden ja televiestintäpäätteiden turvallisuusmääräyksiä.

Yhteensopivuus osoitetaan CE-merkinnällä.

Laitteen käyttö on sallittu kaikissa EU- ja EFTA-maissa, mutta laite on tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön.

Tuotteen valmistaja: Lexmark International, Inc., 740 West New Circle Road, Lexington, KY, 40550 USA. Valtuutettu edustaja on Lexmark International Technology Hungária Kft., 8 Lechner Ödön fasor, Millennium Tower III, 1095 Budapest HUNGARY. Direktiivien mukainen vaatimustenmukaisuusvakuutus on saatavana valtuutetulta edustajalta pyydettäessä.

Česky

Společnost Lexmark International, Inc. tímto prohlašuje, že výrobek tento výrobek je ve shodě se základními požadavky a dalšími příslušnými ustanoveními směrnice 1999/5/ES.

Dansk

Lexmark International, Inc. erklærer herved, at dette produkt overholder de væsentlige krav og øvrige relevante krav i direktiv 1999/5/EF.

Deutsch

Hiermit erklärt Lexmark International, Inc., dass sich das Gerät dieses Gerät in Übereinstimmung mit den grundlegenden Anforderungen und den übrigen einschlägigen Bestimmungen der Richtlinie 1999/5/EG befindet.

Ελληνική

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ Η LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 1999/5/ΕΚ.

English

Hereby, Lexmark International, Inc., declares that this type of equipment is in compliance with the essential requirements and other relevant provisions of Directive 1999/5/EC.

Español

Por medio de la presente, Lexmark International, Inc. declara que este producto cumple con los requisitos esenciales y cualesquiera otras disposiciones aplicables o exigibles de la Directiva 1999/5/CE.

Eesti

Käesolevaga kinnitab Lexmark International, Inc., et seade see toode vastab direktiivi 1999/5/EÜ põhinõuetele ja nimetatud direktiivist tulenevatele muudele asjakohastele sätetele.

Suomi

Lexmark International, Inc. vakuuttaa täten, että tämä tuote on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja muiden sitä koskevien direktiivin ehtojen mukainen.

Français

Par la présente, Lexmark International, Inc. déclare que l'appareil ce produit est conforme aux exigences fondamentales et autres dispositions pertinentes de la directive 1999/5/CE.

Magyar

Alulírott, Lexmark International, Inc. nyilatkozom, hogy a termék megfelel a vonatkozó alapvetõ követelményeknek és az 1999/5/EC irányelv egyéb elõírásainak.

Íslenska

Hér með lýsir Lexmark International, Inc. yfir því að þessi vara er í samræmi við grunnkröfur og aðrar kröfur, sem gerðar eru í tilskipun 1999/5/EC.

Italiano

Con la presente Lexmark International, Inc. dichiara che questo questo prodotto è conforme ai requisiti essenziali ed alle altre disposizioni pertinenti stabilite dalla direttiva 1999/5/CE.

Latviski

Ar šo Lexmark International, Inc. deklarē, ka šis izstrādājums atbilst Direktīvas 1999/5/EK būtiskajām prasībām un citiem ar to saistītajiem noteikumiem.

Lietuvių

Šiuo Lexmark International, Inc. deklaruoja, kad šis produktas atitinka esminius reikalavimus ir kitas 1999/5/EB direktyvos nuostatas.

Malti

Bil-preżenti, Lexmark International, Inc., jiddikjara li dan il-prodott huwa konformi mal-ħtiġijiet essenzjali u ma dispożizzjonijiet oħrajn relevanti li jinsabu fid-Direttiva 1999/5/KE.

Nederlands

Hierbij verklaart Lexmark International, Inc. dat het toestel dit product in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 1999/5/EG.

Norsk

Lexmark International, Inc. erklærer herved at dette produktet er i samsvar med de grunnleggende krav og øvrige relevante krav i direktiv 1999/5/EF.

Polski

Niniejszym Lexmark International, Inc. oświadcza, że niniejszy produkt jest zgodny z zasadniczymi wymogami oraz pozostałymi stosownymi postanowieniami Dyrektywy 1999/5/EC.

Português

A Lexmark International Inc. declara que este este produto está conforme com os requisitos essenciais e outras disposições da Diretiva 1999/5/CE.

Slovensky

Lexmark International, Inc. týmto vyhlasuje, že tento produkt spĺňa základné požiadavky a všetky príslušné ustanovenia smernice 1999/5/ES.

Slovensko

Lexmark International, Inc. izjavlja, da je ta izdelek v skladu z bistvenimi zahtevami in ostalimi relevantnimi določili direktive 1999/5/ES.

Svenska

Härmed intygar Lexmark International, Inc. att denna produkt står i överensstämmelse med de väsentliga egenskapskrav och övriga relevanta bestämmelser som framgår av direktiv 1999/5/EG.


LEXMARKIN OHJELMISTON TAKUUEHDOT JA KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

LUE HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT LAITETTA: LAITETTA KÄYTTÄMÄLLÄ HYVÄKSYT KAIKKI TÄMÄN OHJELMISTON TAKUUEHDOT JA KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHDOT. JOS ET HYVÄKSY NÄITÄ OHJELMISTON TAKUUEHTOJA JA KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSTA, PALAUTA TUOTE HETI KÄYTTÄMÄTTÖMÄNÄ OSTOPAIKKAAN JA PYYDÄ OSTOHINNAN HYVITTÄMISTÄ. JOS ASENNAT OHJELMISTON MUIDEN OSAPUOLTEN KÄYTETTÄVÄKSI, LUPAAT ILMOITTAA KÄYTTÄJILLE, ETTÄ OHJELMISTON KÄYTTÄMINEN EDELLYTTÄÄ NÄIDEN EHTOJEN HYVÄKSYMISTÄ.

LEXMARK-OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

Tämä ohjelmiston käyttöoikeussopimus ("käyttöoikeussopimus") on sinun (yksilön tai yhden organisaation) ja Lexmark International, Inc:n ("Lexmark") välinen oikeudellinen sopimus, joka, sen mukaan kuin Lexmark-tuote tai -ohjelmisto ei ole sinun ja Lexmarkin tai sen toimittajien välisen toisen käyttöoikeussopimuksen alainen, koskee kaikkien Lexmarkin asentamien tai toimittamien ohjelmistojen käyttämistä Lexmark-tuotteen yhteydessä. "Ohjelmisto" sisältää laitteen luettavat ohjeet, ääni- ja kuvasisältöä (kuten kuvia ja äänitteitä) sekä laitteeseen liittyviä materiaaleja, painomateriaalia ja sähköisiä oppaita Lexmark-tuotteeseen sisällytettynä tai sen mukana toimitettuna laitteen kanssa käytettäväksi.

  1. TAKUUEHDOT. Lexmark takaa, että materiaalissa (esim. levyke tai CD-levy), jolla ohjelmisto (jos käytettävissä) on, ei normaalissa käytössä ilmene materiaali- eikä valmistusvirheitä takuuaikana. Takuuaika on yhdeksänkymmentä (90) vuorokautta, ja se alkaa päivästä, jolloin ohjelmisto toimitetaan alkuperäiselle käyttäjälle. Nämä takuuehdot koskevat Lexmarkilta tai valtuutetulta Lexmark-jälleenmyyjältä tai -jakelijalta uutena ostettua ohjelmistoa. Lexmark korvaa ohjelmiston, jos todetaan, että materiaali ei ole tämän takuun mukainen.

  2. VASTUUVAPAUSLAUSEKE JA TAKUITA KOSKEVA RAJOITUS. TÄTÄ OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSTA LUKUUN OTTAMATTA JA LAIN MÄÄRÄÄMISSÄ PUITTEISSA LEXMARK JA SEN TAVARANTOIMITTAJAT TOIMITTAVAT TÄMÄN OHJELMISTON SELLAISENAAN JA SANOUTUVAT IRTI KAIKISTA MUISTA TÄTÄ OHJELMISTOA KOSKEVISTA SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA JA EHDOISTA, MUKAAN LUETTUINA MUTTA NÄIHIN RAJOITTUMATTA OIKEUS NIMIKKEESEEN, LOUKKAAMATTOMUUS, KAUPALLINEN HYÖDYNNETTÄVYYS JA SOVELTUVUUS JOHONKIN TIETTYYN TARKOITUKSEEN SEKÄ SUOJAUS VIRUKSIA VASTAAN. JOS LAKI ESTÄÄ LEXMARKIA SANOUTUMASTA IRTI JOISTAKIN SELLAISISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT OHJELMISTON KAUPALLISTA HYÖDYNNETTÄVYYTTÄ TAI SOVELTUVUUTTA JOHONKIN TIETTYYN TARKOITUKSEEN, LEXMARK RAJOITTAA NÄIDEN TAKUIDEN KESTON OHJELMISTON SUORISSA TAKUUEHDOISSA MÄÄRITETTYIHIN 90 PÄIVÄÄN.

    Tämä sopimus on luettava sellaisten tiettyjen, mahdollisesti ajoittain voimassa olevien säädösten yhteydessä, jotka viittaavat takuisiin tai ehtoihin tai määräävät Lexmarkille velvollisuuksia, joita ei voi jättää huomioimatta tai muuttaa. Jos tällaisia ehtoja on voimassa, Lexmark rajoittaa kyseisiä vaateita koskevat velvoitteensa mahdollisuuksien mukaan jompaankumpaan seuraavista: ohjelmiston tilalle annetaan toinen kopio tai ohjelman ostohinta palautetaan.

    Ohjelmistossa voi olla Internet-linkkejä toisiin ohjelmistosovelluksiin ja/tai Internetissä oleviin verkkosivuihin, joiden isäntä ja käyttäjä on jokin sellainen kolmas osapuoli, jolla ei ole sidoksia Lexmarkiin. Ohjelmiston käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että Lexmark ei ole millään tavalla vastuussa tällaisten ohjelmistosovellusten ja/tai verkkosivustojen isännöinnistä, suorituskyvystä, käytöstä, ylläpidosta tai sisällöstä.

  3. OIKEUSKEINOJEN RAJOITUS. LAIN MÄÄRÄÄMIÄ KORVAUSVELVOITTEITA LUKUUN OTTAMATTA LEXMARK EI MILLÄÄN TAVALLA TAI MISSÄÄN TILANTEESSA OLE TÄMÄN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN PUITTEISSA VELVOLLINEN KORVAAMAAN ENEMPÄÄ KUIN TUOTTEEN OSTOHINNAN JA VIISI YHDYSVALTAIN DOLLARIA (TAI VASTAAVAN SUMMAN PAIKALLISENA VALUUTTANA). KÄYTTÄJÄN AINOA TÄMÄN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN NOJALLA VOIMASSA OLEVA OIKEUSKEINO LEXMARKIA VASTAAN ON VAATIA KORVAUSTA JOMMALLAKUMMALLA NÄISTÄ SUMMISTA. KORVAUKSEN SUORITTAMISEN JÄLKEEN LEXMARK VAPAUTUU KAIKISTA MYÖHEMMISTÄ VASTUISTA JA KORVAUSVELVOLLISUUKSISTA KÄYTTÄJÄÄ KOHTAAN.

    LEXMARK, SEN TAVARANTOIMITTAJAT, TYTÄRYHTIÖT JA JÄLLEENMYYJÄT EIVÄT MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE VASTUUSSA MISTÄÄN ERITYISISTÄ, SATUNNAISISTA, EPÄSUORISTA, ESIMERKINOMAISISTA, RIKOSOIKEUDELLISISTA TAI SEURANNAISISTA VAHINGOISTA (MUKAAN LUETTUINA MUTTA NÄIHIN RAJOITTUMATTA VOITTOJEN TAI TULOJEN MENETYKSET, MENETETYT SÄÄSTÖT, KÄYTTÖKATKOKSET, MITKÄ TAHANSA TIETOIHIN TAI REKISTEREIHIN LIITTYVÄT MENETYKSET, PUUTOKSET TAI VIRHEELLISYYDET, KOLMANSIEN OSAPUOLTEN ESITTÄMÄT KORVAUSVAATIMUKSET, KIINTEISTÖÖN TAI IRTAIMISTOON KOHDISTUNEET VAHINGOT JA SELLAISET TIETOSUOJAN MENETYKSET, JOTKA MILLÄÄN TAVOIN LIITTYVÄT OHJELMISTON KÄYTTÖÖN TAI KYVYTTÖMYYTEEN KÄYTTÄÄ OHJELMISTOA TAI MUULLA TAVOIN OVAT MISSÄÄN YHTEYDESSÄ MIHINKÄÄN TÄMÄN OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHTOIHIN). TÄMÄ EHTO ON VOIMASSA VAATEEN AIHEUTTANEEN RIKKOMUKSEN LUONTEESTA RIIPPUMATTA, MUKAAN LUETTUINA MUTTA NÄIHIN RAJOITTUMATTA TAKUUSEEN TAI SOPIMUKSEEN LIITTYVÄT RIKKOMUKSET, OIKEUDENLOUKKAUKSET (KUTEN MUUN MUASSA HUOLIMATTOMUUS TAI SEURAUSVASTUURIKKOMUS) SIINÄKÄÄN TAPAUKSESSA, ETTÄ LEXMARKILLE, SEN TAVARANTOIMITTAJILLE, TYTÄRYHTIÖILLE TAI JÄLLEENMYYJILLE ON ILMOITETTU KYSEISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA, SEKÄ KAIKKI KÄYTTÄJÄN ESITTÄMÄT KOLMANNEN OSAPUOLEN VAATEESEEN PERUSTUVAT VAATIMUKSET LUKUUN OTTAMATTA SELLAISIA KORVAUSVELVOITTEITA, JOIDEN POISSULKEMISTA LAKI EI SALLI. NÄMÄ RAJOITUKSET OVAT VOIMASSA, VAIKKA EDELLÄ MAINITUT OIKEUSKEINOT EIVÄT VASTAISI OLENNAISELLA TAVALLA TARKOITUSTAAN.

  4. YHDYSVALTAIN LIITTOVALTIOLAIT. Nämä ohjelmiston takuuehdot antavat käyttäjälle tietyt juridiset oikeudet. Käyttäjällä voi myös olla muita oikeuksia, jotka vaihtelevat valtioittain. Tietyt valtiot eivät salli välillisen takuun keston rajoittamista tai suoria tai välillisiä vahinkoja koskevia rajoitusehtoja. Tällöin edellä mainitut rajoitukset eivät ole voimassa.

  5. KÄYTTÖOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN. Lexmark myöntää käyttäjälle seuraavat oikeudet, jos käyttäjä noudattaa kaikkia tämän käyttöoikeussopimuksen ehtoja ja rajoituksia:

    1. Käyttö. Saat käyttää yhtä (1) ohjelmistokopiota. Termillä “käyttää” tarkoitetaan ohjelmiston tallentamista, lataamista, asentamista, toteuttamista tai hakemista näyttöön. Jos käyttöoikeus on myönnetty useille käyttäjille, sinun tulee rajoittaa käyttäjien määrä Lexmarkin kanssa tekemässäsi sopimuksessa mainittuun lukumäärään. Ohjelmiston osia ei saa erottaa ja käyttää useammassa kuin yhdessä tietokoneessa. Hyväksyessäsi tämän sopimuksen suostut olemaan käyttämättä ohjelmistoa tai sen osia millään sellaisella tavalla, joka peittää, muokkaa, poistaa, hämärtää, muuttaa tai heikentää minkään ohjelmistoon kuuluvan tavaramerkin, kauppanimen, ulkoisen ilmiasun (trade dress) tai tekijänoikeusilmoituksen ulkoasua siitä, millaisena se normaalisti näkyy tietokoneen näytössä.

    2. Kopioiminen. Saat tehdä ohjelmistosta yhden (1) kopion varmuuskopiointia, arkistointia tai asentamista varten sillä ehdolla, että kopiossa on kaikki alkuperäisen ohjelmiston sisältämät tiedot omistusoikeuksista. Ohjelmistoa ei saa jakaa mihinkään julkiseen tai jaettuun verkkoon.

    3. Pidätetyt oikeudet. Ohjelmisto kaikkine kirjasinlajeineen on Lexmark International, Inc:n ja/tai sen tavarantoimittajien omaisuutta ja suojattu tekijänoikeuslailla. Lexmark pidättää kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä tässä käyttöoikeussopimuksessa.

    4. Ilmaisohjelma. Tämän käyttöoikeussopimuksen ehdoista ja rajoituksista riippumatta kaikkiin tai mihin tahansa osaan sellaista ohjelmistoa, jonka kolmannet osapuolet ovat toimittaneen yleislisenssillä ("ilmaisohjelmana"), sovelletaan kyseisen ilmaisohjelman lataamis- tai asentamishetkellä toimitetun lisenssisopimuksen ehtoja ja rajoituksia riippumatta siitä, onko kyseessä erillislisenssi, automaattinen lisenssi vai sähköinen lisenssi. Ilmaisohjelman käyttö on on kokonaan siihen liittyvän käyttöoikeussopimuksen alaista.

  6. SIIRTÄMINEN. Saat siirtää ohjelmiston toiselle käyttäjälle. Siirron on sisällettävä kaikki ohjelmiston osat, materiaalit, painomateriaalit ja tämä käyttöoikeussopimus. Et saa jättää itsellesi ohjelmiston tai sen osien kopioita. Siirto ei saa olla epäsuora siirto, kuten komissiokauppa. Ennen siirtoa siirrettävän ohjelmiston saavan käyttäjän on hyväksyttävä tämän käyttöoikeussopimuksen ehdot. Ohjelmiston siirtämisen yhteydessä käyttöoikeutesi päättyy automaattisesti. Et saa vuokrata, luovuttaa ohjelmaa eteenpäin etkä myöntää käyttöoikeutta muille osapuolille muutoin kuin tässä ohjelmiston käyttöoikeussopimuksessa ilmoitetulla tavalla, ja tämän yrittäminen mitätöi takuun.

  7. PÄIVITYKSET. Jotta voit käyttää päivitykseksi määritettyä ohjelmistoa, sinulla on oltava käyttöoikeus sellaiseen alkuperäiseen ohjelmistoon, jonka Lexmark on määrittänyt päivityskelpoiseksi. Päivityksen jälkeen et saa enää käyttää alkuperäistäohjelmistoa, jonka perusteella sait päivitysoikeuden.

  8. TAKAISINMALLINNUKSEN RAJOITUS. Et saa muuttaa tai purkaa ohjelmiston koodia tai muulla tavalla kääntää ohjelmistoa, paitsi sen mukaan kuin sovellettava laki nimenomaisesti sallii yhteensopivuutta, virheenkorjausta ja suojaustestausta varten. Jos sinulla on oikeudet ohjelmiston koodin purkamiseen, selvittämiseen tai muuhun kääntämiseen, sinun tulee toimittaa vastaavista aikomuksistasi Lexmarkille kirjallinen ilmoitus etukäteen. Ohjelman koodia ei saa purkaa, ellei se ole tarpeellista ohjelmiston laillista käyttämistä varten.

  9. LISÄOHJELMAT. Tämä käyttöoikeussopimus koskee Lexmarkin alkuperäiseen ohjelmistoon toimittamia päivityksiä tai lisäyksiä, ellei Lexmark toimita päivityksen tai lisäyksen mukana muita ehtoja.

  10. VOIMASSAOLO. Tämä käyttöoikeussopimus on voimassa, kunnes se lopetetaan tai hylätään. Voit hylätä tai lopettaa tämän käyttöoikeussopimuksen milloin tahansa hävittämällä kaikki ohjelmiston kopiot sekä kaikenmuotoiset ja tässä muutoin kuvatut muutokset, oppaat ja yhdistetyt osat. Lexmark voi ilmoittaa käyttöoikeutesi päättymisestä, jos et ole noudattanut jotakin tämän käyttöoikeussopimuksen ehtoa. Käyttöoikeuden päättymisen jälkeen sitoudut hävittämään kaikki ohjelmiston kopiot sekä kaikenmuotoiset muutokset, oppaat ja yhdistetyt osat.

  11. VEROT. Hyväksyt olevasi vastuussa kaikkien tämän sopimuksen tai ohjelmiston käytön aiheuttamien tuote-, palvelu- ja omaisuusverojen maksamisesta ilman rajoituksia.

  12. KORVAUKSEN VAATIMISAIKA. Kumpikaan osapuoli ei saa aloittaa minkään muotoisia tämän sopimuksen aiheuttamia toimia yli kahden vuoden kuluttua toimien aloittamisesta muutoin kuin sovellettavan lain puitteissa.

  13. SOVELLETTAVA LAKI. Tämä sopimus on yhdysvaltalaisen Kentuckyn liittovaltion lakien mukainen. Minkään oikeudenkäyttöalueen lainvalintasäännöt eivät sido tätä sopimusta. YK:n kansainvälistä tavaran kauppaa koskeva yleissopimus ei sido tätä sopimusta.

  14. YHDYSVALTAIN VIRANOMAISTEN RAJOITETUT OIKEUDET. Ohjelmisto on kehitetty täysin yksityisillä varoilla. Yhdysvaltain viranomaisten ohjelmiston käyttöä koskevat oikeudet on määritetty tässä ohjelmiston käyttöoikeussopimuksessa ja niitä rajoitetaan säädöksellä DFAR252.227-7014 sekä muilla vastaavilla FAR-säädöksillä (tai muulla vastaavalla toimivaltaisen viranomaisen säännöllä tai sopimusmääräyksellä).

  15. TIETOJEN KÄYTTÖLUPA. Ottamalla tämän ohjelmiston käyttöön hyväksyt, että Lexmark, sen tytäryhtiöt ja edustajat saattavat kerätä ja käyttää antamiasi tietoja pyytämiesi ohjelmiston tukipalvelujen yhteydessä. Lexmark lupaa olla käyttämättä tietoja tavalla, josta käyttäjän voi tunnistaa, paitsi siinä määrin kuin kyseisten palvelujen yhteydessä on tarpeen.

  16. VIENTIRAJOITUKSET. Et saa a) hankkia, toimittaa, siirtää tai jälleenviedä ohjelmistoa tai sen suoraa tuotosta suoraan tai epäsuoraan minkään sovellettavien vientilakien vastaisesti tai b) antaa lupaa käyttää ohjelmistoa mihinkään kyseisten vientilakien vastaiseen tarkoitukseen, mukaan lukien muun muassa ydinaseiden tai kemiallisten tai biologisten aseiden levittäminen.

  17. SÄHKÖINEN SOPIMUS. Sinä ja Lexmark suostutte muodostamaan tämän käyttöoikeussopimuksen sähköisesti. Se merkitsee, että valitsemalla Hyväksy- tai Kyllä-painikkeen tällä sivulla sitoudut noudattamaan tämän käyttöoikeussopimuksen ehtoja ja aikomuksesi on "allekirjoittaa" sopimus Lexmarkin kanssa.

  18. OIKEUSTOIMI- JA SOPIMUSKELPOISUUS. Vakuutat, että olet laillisesti täysivaltaisen ikäinen alueella, jolla allekirjoitat tämän käyttöoikeussopimuksen ja tarvittaessa työnantajasi tai valvojasi asianmukaisesti valtuuttama solmimaan sopimuksen.

  19. SOPIMUS KOKONAISUUDESSAAN. Tämä käyttöoikeussopimus (mukaan lukien kaikki ohjelmiston mukana toimitetut käyttöoikeussopimuksen lisäykset tai muutokset) on sinun ja Lexmarkin välinen koko sopimus. Jollei tässä toisin mainita, nämä ehdot ohittavat kaikki aikaisemmat tai samanaikaiset ohjelmistoa tai muuta tämän käyttöoikeussopimuksen aihetta koskevat suulliset tai kirjalliset viestit, ehdotukset ja ilmoitukset (sen mukaan kuin kyseiset ulkopuoliset ehdot eivät ole tämän käyttöoikeussopimuksen tai minkä tahansa sinun ja Lexmarkin välisen, ohjelmiston käyttöä koskevan sopimuksen vastainen). Jos jokin Lexmarkin käytäntö tai tukipalveluoohjelma on tämän käyttöoikeussopimuksen ehtojen vastainen, tämän käyttöoikeussopimuksen ehdot ovat voimassa.

MICROSOFT CORPORATION NOTICES

  1. This product may incorporate intellectual property owned by Microsoft Corporation. The terms and conditions upon which Microsoft is licensing such intellectual property may be found at http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=52369.

  2. This product is based on Microsoft Print Schema technology. You may find the terms and conditions upon which Microsoft is licensing such intellectual property at http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=83288.

ADOBE SYSTEMS INCORPORATEDIN ILMOITUS

Sisältää Adobe Systems Incorporatedin luomaa Flash®-, Flash® Lite™- ja/tai Reader®-teknologiaa.

Tämä tuote sisältää Adobe® Flash® -soitto-ohjelmiston Adobe Systems Incorporatedin myöntämällä lisenssillä, Copyright © 1995-2007 Adobe Macromedia Software LLC. Kaikki oikeudet pidätetään. Adobe, Reader ja Flash ovat Adobe Systems Incorporatedin tavaramerkkejä.