Tarvikkeiden vaihtaminen

Värikasetin vaihtaminen

Vaihda väriainekasetti, kun 88 Väriaine on vähissä -ilmoitus on näytössä tai tulosteet ovat haalistuneita. Tasoita väriaine uudelleen ravistamalla kasettia edestakaisin. Aseta kasetti sen jälkeen takaisin laitteeseen ja jatka tulostamista. Kun värikasetin ravistaminen ei enää vaikuta tulostuslaatuun, vaihda kasetti.

Huomautus: Valikkoasetussivun tulostamalla voit tarkastaa, miten paljon väriä kasetissa on jäljellä.

Vaihda värikasetti seuraavasti:

  1. Avaa etuluukku painamalla tulostimen vasemman reunan painiketta ja laskemalla luukku.

  2. Paina kuvansiirtopakkauksen pohjassa olevaa painiketta ja vedä värikasetti ulos kahvan avulla.

  3. Poista uusi värikasetti pakkauksestaan.

    Varoitus — Vaurioitumisen mahdollisuus: Kun vaihdat värikasetin, älä jätä kuvansiirtoyksikköä suoraan valoon pitkäksi aikaa.Pitkäaikainen altistuminen valolle voi aiheuttaa tulostuslaatuongelmia.
  4. Käännä kasettia eri suuntiin, jotta väriaine jakautuu tasaisesti.

  5. Asenna uusi värikasetti asettamalla värikasetin rullat ja kuvansiirtoyksikön urissa olevat nuolet kohdakkain. Työnnä kasetti tulostimeen niin syvälle kuin mahdollista. Kasetti napsahtaa paikalleen, kun se on asennettu oikein.

  6. Sulje etuluukku.

Kuvansiirtopakkauksen vaihtaminen

Tulostin ilmoittaa automaattisesti, kun kuvansiirtopakkaus on lähellä sivujen enimmäismäärää, lähettämällä näytössä tekstin 84 PC-pakkauksen käyttöikävaroitus tai 84 Vaihda PC-pakkaus. Voit myös nähdä kuvansiirtopakkauksen tilan tulostamalla valikkoasetukset-sivun.

Kun näytössä näkyy 84 PC-pakkauksen käyttöikävaroitus tai 84 Vaihda PC-pakkaus ensimmäisen kerran, tilaa uusi kuvansiirtopakkaus välittömästi. Vaikka tulostimella voi ehkä tulostaa vielä, kun kuvansiirtoyksikkö on virallisesti kulunut loppuun, tulostuslaatu huononee merkittävästi.

Huomautus: Kuvansiirtopakkaus on vain yksi pakkaus.
  1. Sammuta tulostin.

  2. Vapauta ja laske etuluukku painamalla tulostimen vasemman reunan painiketta.

  3. Vedä kuvansiirtopakkaus ja väriainekasetti yhdessä ulos tulostimesta vetämällä väriainekasetin kahvasta.

    Huomautus: Kuvansiirtopakkaus ja väriainekasetti muodostavat yksikön.

    Aseta yksikkö puhtaalle, tasaiselle alustalle.

  4. Paina kuvansiirtoyksikön pohjassa olevaa painiketta. Irrota värikasetti vetämällä sitä kahvasta.

  5. Poista uusi kuvansiirtopakkaus pakkauksesta.

    Varoitus — Vaurioitumisen mahdollisuus:  Älä kosketa kuvansiirtoyksikön rumpuja. Rumpujen koskettaminen saattaa heikentää tulevien töiden tulostuslaatua.
  6. Aseta värikasetti kuvansiirtopakkaukseen kohdistamalla värikasetin rullat uriin. Työnnä väriainekasettia, kunnes se napsahtaa paikalleen.

  7. Asenna yksikkö tulostimeen suuntaamalla yksikön ohjainten nuolet tulostimen nuolten kanssa. Työnnä yksikkö tulostimeen niin syvälle kuin mahdollista.

  8. Kun olet vaihtanut kuvansiirtopakkauksen, nollaa kuvansiirtolaskuri.

    Nollaa kuvansiirtoyksikön laskuri avaamalla etuluukku ja pitämällä painettuna -painiketta, kunnes näytössä näkyy ilmoitus Nollataan tietokoneen laskuri. Virran merkkivalo vilkkuu ja tulostimesta kuuluu merkkiääni.

    Varoitus — Vaurioitumisen mahdollisuus: Kuvansiirtopakkauksen laskurin nollaaminen ilman kuvansiirtopakkauksen vaihtamista voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä takuun.
  9. Sulje etuluukku.