Objednání spotřebního materiálu

V USA kontaktuje společnost Lexmark na čísle 1-800-539-6275, kde získáte kontakt na autorizované prodejce spotřebního materiálu ve své oblasti. V ostatních zemích či oblastech navštivte webové stránky společnosti Lexmark na adrese www.lexmark.com nebo kontaktuje prodejce, u kterého jste zakoupili tiskárnu.

Poznámka: Veškeré odhady životnosti spotřebního materiálu předpokládají tisk na obyčejný papír formátu letter nebo A4.

Používání originálních dílů a spotřebního materiálu Lexmark

Tiskárna Lexmark je navržena tak, aby fungovala nejlépe s originálním spotřebním materiálem a díly Lexmark. Použití spotřebních materiálů či dílů jiných výrobců můžete ovlivnit výkon, spolehlivost či životnost tiskárny a jejích zobrazovacích součástí. Použití spotřebních materiálů nebo dílů jiných výrobců může ovlivnit pokrytí zárukou. Poškození způsobené použitím spotřebního materiálu či dílů jiného výrobce není pokryto zárukou. Všechny ukazatele životnosti jsou navrženy pro používání spotřebního materiálu a dílů Lexmark a mohou přivodit nepředvídatelné důsledky, pokud se použije spotřební materiál či díly jiného výrobce. Používání zobrazovacích součástí po uplynutí zamýšlené životnosti může tiskárnu Lexmark nebo související součásti poškodit.

Objednání tonerové kazety

Poznámky:

Název součásti

Obj. č.

Tonerová kazeta

24B6213


Objednání zobrazovací jednotky

Velmi nízké pokrytí může mít v delším období způsobit, že součásti zobrazovací jednotky přestanou fungovat dříve, než bude vyčerpán toner z tonerové kazety.

Další informace o výměně zobrazovací jednotky najdete na listu s pokyny, který byl dodán společně se spotřebním materiálem.

Název součásti

Obj. č.

Zobrazovací jednotka

24B6040