Kontaktování zákaznické podpory

Až se obrátíte na zákaznickou podporu, popište, jaký máte problém, jaké hlášení se objevuje na displeji tiskárny a jaké kroky jste již provedli ve snaze problém vyřešit.

Také potřebujete znát typ a sériové číslo vašeho modelu tiskárny. Další informace najdete na štítku na vnitřní straně horního předního krytu nebo na zadní straně tiskárny. Sériové číslo je také uvedeno na stránce nastavení nabídek.

Společnost Lexmark nabízí několik způsobů, jak vám může pomoci vyřešit potíže s tiskem. Navštivte webové stránky společnosti Lexmark na adrese http://support.lexmark.com a zvolte jednu z následujících možností:

Technická knihovna

Můžete procházet naší knihovnu příruček, pomocné dokumentace, ovladačů a dalších souborů ke stažení, s jejichž pomocí vyřešíte běžné problémy.

E-mail

Můžete týmu společnosti Lexmark zaslat e-mail s popisem potíží. Ozve se vám servisní technik, který vám poskytne informace k řešení potíží.

Živý chat

Můžete chatovat přímo se servisním technikem. Technici s vámi mohou spolupracovat na odstranění potíží s tiskárnou nebo se vzdáleně připojí k vašemu počítači přes Internet a mohou odstraňovat potíže, instalovat aktualizace nebo provádět jiné činnosti, aby vám umožnili úspěšně využívat váš produkt od společnosti Lexmark.


K dispozici je také telefonická podpora. V USA nebo Kanadě volejte na číslo 1-800-539-6275. V ostatních zemích či oblastech navštivte internetové stránky společnosti Lexmark na adrese http://support.lexmark.com.