Tarvikkeiden tilaaminen

Yhdysvalloissa saat tietoa alueesi valtuutetuista Lexmark-jälleenmyyjistä soittamalla numeroon 1 800 539 6275. Muissa maissa tai muilla alueilla voit katsoa tietoja Lexmarkin Web-sivustosta osoitteessa www.lexmark.com tai ottaa yhteyttä tulostimen myyjään.

Huomautus: Tulostimen kaikkien tarvikkeiden käyttöiän oletuksena on tulostus A4- tai Letter-kokoiselle tavalliselle paperille.

Aitojen Lexmark-osien ja -tarvikkeiden käyttäminen

Lexmark-tulostin on suunniteltu toimimaan parhaiten aidoilla Lexmarkin tarvikkeilla ja osilla. Kolmannen osapuolen tarvikkeiden tai osien käyttö voi vaikuttaa tulostimen ja sen kuvantuottoyksikön suorituskykyyn, toimintavarmuuteen tai käyttöikään. Kolmannen osapuolen tarvikkeiden tai osien käyttö voi myös vaikuttaa takuusuojaan. Takuu ei kata kolmannen osapuolen tarvikkeiden tai osien käytöstä aiheutuneita vaurioita. Kaikki käyttöiän merkkivalot on suunniteltu toimimaan Lexmarkin tarvikkeiden ja osien kanssa. Tulokset voivat olla odottamattomia, jos käytetään kolmannen osapuolen tarvikkeita tai osia. Kuvakomponenttien käyttäminen tarkoitettua käyttöikää kauemmin voi vaurioittaa Lexmark-tulostinta tai siihen liitettyjä komponentteja.

Väriainekasetin tilaaminen

Huomautuksia:

Tuotteen nimi

Tuotenumero

Väriainekasetti

24B6213


Kuvayksikön tilaaminen

Pitkään kestävä erityisen alhainen peitto saattaa heikentää kuvayksikön osien kestävyyttä ja osat voivat kulua loppuun ennen väriainekasetin väriaineen loppumista.

Lisätietoja kuvayksikön vaihtamisesta on osan mukana toimitetuissa ohjeissa.

Tuotteen nimi

Tuotenumero

Kuvayksikkö

24B6040