Ställa in meddelanden om förbrukningsmaterial via den inbyggda webbservern:

Du kan bestämma hur du vill få meddelande om att förbrukningsmaterial är slut, snart slut, mycket snart slut eller nära slutet på livslängden genom att ställa in valbara meddelanden.

Anmärkningar:

  1. Öppna en webbläsare och ange skrivarens IP-adress i adressfältet.

    Anmärkningar:

  2. Klicka på Inställningar >Utskriftsinställningar >Meddelanden om förbrukningsmaterial .

  3. Från listrutan för varje tillbehör väljer du bland följande meddelandealternativ:

    Meddelande

    Beskrivning

    Av

    Skrivaren fungerar normalt för allt förbrukningsmaterial.

    Endast SNMP

    Skrivaren genererar en SNMP-varning (Simple Network Management Protocol) när förhållandet för förbrukningsmaterialet nås. Status för förbrukningsmaterial visas på menysidan och statussidan.

    Endast e-post

    Skrivaren skapar ett e-postmeddelande när förhållandet för förbrukningsmaterialet nås. Status för förbrukningsmaterial visas på menysidan och statussidan.

    Varning

    Skrivaren visar varningsmeddelandet och skapar ett e-postmeddelande om status för förbrukningsmaterialet. Skrivaren stannar inte när förhållandet för förbrukningsmaterialet har uppnåtts.

    Avbrott – kan fortsätta1

    Skrivaren slutar att bearbeta jobb när förhållandet för förbrukningsmaterialet nås, och användaren måste trycka på en knapp för att fortsätta utskriften.

    Avbrott – fortsätter ej1,2

    Skrivaren stannar när förhållandet för förbrukningsmaterialet har uppnåtts. Förbrukningsmaterial måste fyllas på om utskriften ska kunna fortsätta.


  4. Klicka på Skicka.