Turvallisuusohjeet

Kytke virtajohto suoraan asianmukaiseen maadoitettuun sähköpistokkeeseen, joka on lähellä ja helposti saatavilla.

tavallinen huomiosymboli VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Älä kytke laitteen virtajohtoa jatkojohtoihin, virranjakajiin tai muihin jakolaitteisiin, ylijännitesuojiin tai UPS-varavirtalaitteisiin. Lasertulostimen virrankulutus voi ylittää näiden lisävarusteiden kapasiteetin, mikä voi aiheuttaa heikon tulostustehon, omaisuusvahinkoja tai tulipalon vaaran.

Älä käytä tätä tuotetta veden lähellä tai kosteissa tiloissa.

tavallinen huomiosymboli VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Tuotteessa käytetään laseria. Muiden kuin tässä tekstissä mainittujen ohjainten tai säädinten käyttö tai menettelyjen toteuttaminen saattavat aiheuttaa vaarallista säteilyä.

Tuotteessa käytetään tulostusmenetelmää, joka kuumentaa tulostusmateriaalin. Kuumuus voi aiheuttaa sen, että tulostusmateriaalista tulee päästöjä. Perehdy huolellisesti käyttöohjeisiin, joissa käsitellään tulostusmateriaalin valintaa, jotta haitalliset päästöt voidaan välttää.

tavallinen huomiosymboli VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA:  Tuotteessa olevaa litiumakkua ei ole tarkoitettu vaihdettavaksi. Litiumakun poistaminen väärin aiheuttaa räjähdysvaaran. Älä lataa, pura tai polta litiumparistoa. Hävitä käytetyt litiumakut valmistajan ohjeiden ja paikallisten säädösten mukaisesti.
palovamman vaara -symboli VAARA—KUUMA PINTA: Tulostimen sisäosat voivat olla kuumat. Voit estää kuumien osien aiheuttamia vammoja koskettamalla osia vasta, kun ne ovat jäähtyneet.
tavallinen huomiosymboli VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Voit vähentää laitteen epävakauden riskiä lisäämällä jokaisen alustan erikseen. Pidä kaikki muut alustat suljettuina, kunnes niitä tarvitaan.
tavallinen huomiosymboli VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Tulostin painaa yli 18 kg, ja sen nostamiseen turvallisesti tarvitaan vähintään kaksi koulutettua henkilöä.
tavallinen huomiosymboli VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Ennen kuin siirrät tulostinta, tutustu seuraaviin ohjeisiin, jotta et vahingoittaisi ketään tai tulostinta:
sähköiskun vaara -symboli VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Jos käsittelet ohjainlevyä tai asennat lisävarusteita tai muistilaitteita tulostimen käyttöönoton jälkeen, katkaise tulostimesta virta ja irrota virtajohto pistorasiasta ennen toimenpiteiden tekemistä. Jos tulostimeen on kytketty muita laitteita, katkaise niistäkin virta ja irrota niistä kaikki tulostimeen kytketyt kaapelit.
sähköiskun vaara -symboli VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Voit välttää sähköiskun vaaran tulostimen ulkopintaa puhdistettaessa irrottamalla virtajohdon pistorasiasta ja irrottamalla kaikki tulostimeen johtavat kaapelit.

Käytä vain tämän tuotteen mukana toimitettua tai valmistajan hyväksymää virtajohtoa.

sähköiskun vaara -symboli VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Varmista, että kaikki ulkoisten liitäntöjen liittimet (kuten Ethernet- ja puhelinliittimet) on kytketty merkittyihin liitäntäportteihinsa.

Tuote täyttää kansainväliset turvamääräykset, kun siinä käytetään tietyn valmistajan osia. Joidenkin osien turvapiirteet eivät aina ole ilmeisiä. Valmistaja ei vastaa vaihto-osien käytöstä

tavallinen huomiosymboli VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA:  Älä leikkaa, kierrä, solmi tai rusenna virtajohtoa äläkä aseta sen päälle painavia esineitä. Älä altista virtajohtoa hiertymiselle tai paineelle. Älä jätä virtajohtoa puristukseen esimerkiksi huonekalujen ja seinän väliin. Jos jokin näistä tapahtuu, siitä voi seurata tulipalon tai sähköiskun vaara. Tutki virtajohto säännöllisesti tällaisten ongelmien varalta. Irrota virtajohto pistorasiasta ennen tutkimusta.

Kun tarvitset huolto- tai korjauspalveluja, ota yhteyttä huoltoedustajaan.

sähköiskun vaara -symboli VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Älä asenna laitetta äläkä tee sähkö- tai kaapeliliitäntöjä (esimerkiksi muuntajan virtajohto, faksitoiminto tai USB-kaapeli) ukkosmyrskyn aikana.
kaatumisvaara-symboli VAARA—KAATUMISVAARA: Lattialle asennettu tulostin edellyttää lisätukea. Tulostinjalustaa tai -tukea on käytettävä, jos käytät useita syöttöasetuksia. Jos ostamassasi tulostimessa on samanlainen määritys, saatat tarvita lisätukea. Lisätietoja on osoitteessa www.lexmark.com/multifunctionprinters.

SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET.