Încărcarea tăvii de 250 de coli sau de 550 de coli

pictogramă standard atenţie ATENŢIONARE—RISC DE RĂNIRE: Pentru a reduce riscul de instabilitate a echipamentului, încărcaţi separat fiecare tavă. Păstraţi închise toate celelalte tăvi, până când este necesar să le deschideţi.
  1. Trageţi tava afară.

    Note:

    Pull out the tray.
  2. Strângeţi şi mutaţi ghidajul pentru lăţime în poziţia corectă pentru dimensiunile hârtiei încărcate, până când se fixează în poziţie cu un clic.

    Notă: Utilizaţi indicatorii pentru dimensiunea hârtiei din partea de jos a tăvii pentru a vă ajuta să poziţionaţi ghidajele.
  3. Deblocaţi ghidajul pentru lungime, apoi strângeţi şi mutaţi ghidajul în poziţia corectă pentru dimensiunea hârtiei încărcate.

    Note:

  4. Flexaţi uşor colile înainte şi înapoi pentru a le dezlipi şi răsfoiţi-le. Nu pliaţi şi nu îndoiţi hârtia. Aduceţi marginile la acelaşi nivel.

  5. Încărcaţi teancul de hârtie cu faţa imprimabilă îndreptată în jos.

    Notă: Asiguraţi-vă că hârtia este încărcată corect.
  6. Pentru hârtia de dimensiune particularizată sau Universal, reglaţi ghidajele pentru a atinge uşor părţile laterale ale teancului, apoi blocaţi ghidajul pentru lungime.

  7. Introduceţi tava.

  8. Din panoul de control al imprimantei, setaţi tipul şi dimensiunea hârtiei din meniul Hârtie, pentru a corespunde cu hârtia încărcată în tavă.

    Notă: Setaţi corect tipul şi dimensiunea hârtiei, pentru a evita blocajele şi problemele de calitate a imprimării.