Verificarea configurării imprimantei

Imprimarea unei pagini cu setările de meniu

Tipăriţi o pagină cu setările de meniu pentru a trece în revistă setările curente de meniu şi pentru a verifica dacă opţiunile de imprimantă sunt instalate corect.

Notă: Dacă nu aţi modificat încă nicio setare din meniu, atunci pagina cu setările de meniuri include toate setările implicite din fabrică. După ce selectaţi şi salvaţi alte setări din meniuri, acestea vor înlocui setările prestabilite din fabrică drept setări prestabilite de utilizator. Setarea implicită a utilizatorului rămâne valabilă până când accesaţi din nou meniul, alegeţi o altă valoare şi o salvaţi.

De la panoul de control al imprimantei, navigaţi la:

the menu button >Setări >check mark >Rapoarte >the select button >Pagină de setări meniuri >the select button

Tipărirea unei pagini de configuraţie pentru reţea

Dacă imprimanta este conectată la o reţea, imprimaţi o pagină de configurare pentru reţea pentru a verifica conexiunea la reţea. Această pagină oferă şi informaţii importante legate de configurarea tipăririi în reţea.

  1. De la panoul de control al imprimantei, navigaţi la:

    the home button >Setări >the select button >Rapoarte >the select button >Pagină de configurare pentru reţea >the select button

  2. Consultaţi prima secţiune a paginii de configurare pentru reţea, apoi verificaţi dacă starea este Conectat.

    Dacă starea afişată este Neconectat, conexiunea la reţeaua LAN poate să nu fie activă sau poate să existe o defecţiune a cablului de reţea. Pentru o soluţie, consultaţi persoana care asigură asistenţa sistemului, apoi imprimaţi altă pagină de configurare pentru reţea.