Bestilling af forbrugsstoffer

Hvis du skal bestille dele og forbrugsstoffer i USA, skal du kontakte Lexmark på 1-800-539-6275 for at få oplysninger om autoriserede Lexmark-forhandlere i dit område. I andre lande eller områder kan du gå til Lexmarks websted på adressen www.lexmark.com eller kontakte den forhandler, som du har købt printeren af.

Bemærk! Alle beregninger af forbrug af forbrugsstoffer til printeren forudsætter udskrift på almindeligt Letter eller A4 papir.

Brug af originale Lexmark-dele og -tilbehør.

Lexmark-printeren er udviklet til at fungere bedst med ægte Lexmark-forbrugsstoffer og -dele. Brug af forbrugsstoffer eller enheder fra tredjepart påvirker muligvis printerens og de tilhørende billedkomponenters ydeevne, pålidelighed eller levetid. Brug af forbrugsstoffer eller enheder fra tredjepart kan påvirke garantidækningen. Skader, som skyldes, at der er brugt forbrugsstoffer eller enheder fra tredjepart, dækkes ikke af garantien. Alle indikatorer for levetid er udviklet til at fungere sammen med Lexmark-forbrugsstoffer og -dele og giver muligvis uforudsigelige resultater, hvis der bruges forbrugsstoffer eller enheder fra tredjepart. Brug af billedkomponenter ud over den tilsigtede levetid kan beskadige Lexmark-printeren eller de tilknyttede komponenter.

Bestilling af tonerkassette

Bemærkninger:

Varenummer

Varenummer

Tonerkassette (high yield)

64G0H00


Bestilling af fotokonduktorenhed

Meget lav udskriftsdækning i længere perioder kan betyde, at fotokonduktorenhedens dele ikke fungerer korrekt, inden toneren er opbrugt.

Element

Varenummer

Fotokonduktorenhed

54G0P00


Bestilling af en spildtonerflaske

Element

Varenummer

Spildtonerflaske

54G0W00


Bestilling af hæftekassetter

Element

Varenummer

Hæftekassetter

25A0013