Installere hardwareindstillinger

Installationsrækkefølge

tipping_hazard caution icon FORSIGTIG! VÆLTEFARE: Gulvmonterede konfigurationer kræver et ekstra møbel af hensyn til stabilitet. Du skal bruge enten et printerstativ eller en printerbord, hvis du bruger en arkføder med høj kapacitet, en dupleksenhed og en indføringsenhed eller mere end én indføringsenhed. Hvis du har købt en multifunktionel printer (MFP), som scanner, kopierer og faxer, har du muligvis brug for ekstra møbeludstyr. For yderligere information, se www.lexmark.com/multifunctionprinters.

Installer printeren og eventuelle optioner, du har købt, i den følgende rækkefølge:

shock_hazard caution icon FORSIGTIG! RISIKO FOR ELEKTRISK STØD: Hvis du installerer hukommelseskort eller optionskort, efter at du har installeret printeren, skal du slukke printeren og trække stikket ud af stikkontakten, før du fortsætter. Hvis du har andre enheder tilsluttet printeren, skal du også slukke for dem og frakoble alle kabler til printeren.
standard caution icon FORSIGTIG! RISIKO FOR SKADE: Printeren vejer mere end 18 kg (40 pund), og der kræves to eller flere kvalificerede personer til at løfte den sikkert.

Du kan finde flere oplysninger om installation af et printerstativ, base med hjul eller bakke til 2000 ark i den opsætningsvejledning, der fulgte med tilvalgsenheden.

Installer skuffeoptioner

Printeren understøtter følgende valgfrie inputkilder:

  1. Udpak den ekstra skuffe, og fjern al emballagemateriale.

  2. Placer skuffen der, hvor printeren skal placeres.

    Bemærk! Hvis du installerer mere end en ekstra skuffe, skal 2.000-arks dobbeltskuffer altid installeres som de første ekstra skuffer (konfigureret fra bunden og op efter).
    Bemærk! Den ekstra 550-arks skuffe og den ekstra 2.000-arks dobbeltskuffe kan ombyttes uden problemer.

    1

    Skuffe 3 og skuffe 4 (500-arks skuffer eller 2.000-arks dobbeltskuffer)

    2

    Skuffe 1 og Skuffe 2 (500-arks skuffer)

    3

    Skuffe 5 (højkapacitetsarkføder til 2.000 ark

    4

    Dupleksenhed


    Bemærk! De ekstra skuffer låses sammen, når de stakkes. Fjern stakkede skuffer en ad gangen fra toppen og nedefter.
  3. Juster printeren med skuffen, og sæt printeren på plads.

  4. Tænd for printeren igen.

  5. Indstil printersoftwaren til at genkende de ekstra inputskuffer. Yderligere oplysninger findes i Opdater tilgængelige optioner i printerdriveren.