Forstå alternativene for skanneprofiler

Hurtigoppsett

Med dette alternativet kan du velge forhåndsinnstilte formater eller tilpasse skannejobbinnstillingene. Du kan velge en av disse innstillingene:

Egendefinert

Foto – Farge, JPEG

Tekst – Sort/hvitt, PDF

Foto – Farge, TIFF

Teskt – Sort/hvitt, TIFF

Tekst/foto – Sort/hvitt, PDF

Tekst/foto – Farge, PDF


Velg Tilpasset for å tilpasse skannejobbinnstillinger fra menyen Hurtiginstallasjon.Endre skanneinnstillingene etter behov.

Formattype

Dette alternativet angir utdataformatet (PDF, JPEG, TIFF, SECURE PDF og XPS) for det skannede bildet.

Komprimering

Med alternativet Komprimering angis formatet som ble brukt til å komprimere den skannede filen.

Standardinnhold

Dette alternativet angir den originale dokumenttypen. Velg mellom Tekst, Tekst/foto eller Foto. Standardinnholdet påvirker kvaliteten og størrelsen på den skannede filen.

Tekst—Uthever skarp, sort, høyoppløst tekst mot en ren, hvit bakgrunn

Tekst/Foto—Brukes når originaldokumentet er en blanding av tekst og grafikk eller bilder

Foto—Angir at skanneren skal legge mer vekt på grafikk og bilder. Denne innstillingen øker skannetiden, men legger vekt på å reprodusere det dynamiske tonespekteret i originaldokumentet. Dette øker informasjonsmengden som lagres.

Farge

Dette alternativet angir fargen til originaldokumentet. Du kan velge Grå, Sort/hvitt eller Farge.

Originalstørrelse

Dette alternativet angir dokumentstørrelsen for skanning. Når Originalstørrelse er Blandede størrelser, kan du kopiere et originaldokument som inneholder forskjellige papirstørrelser (Letter og Legal).

Retning

Dette alternativet angir om originaldokumentet er lagt i skriveren i liggende eller stående retning. Det endrer også innstillingene Sider og Innbinding, slik at de samsvarer med retningen for originaldokumentet.

Tosidig

Dette alternativet informerer skriveren dersom originaldokumentet er enkeltsidig (skrevet ut på én side) eller tosidig (skrevet ut på begge sider). På denne måten angis hva som skal skannes og inkluderes i dokumentet.

Merk: Dupleksskanning er bare tilgjengelig på enkelte modeller.

JPEG-kvalitet

Dette alternativet justerer graden av komprimering for skannete JPEG-dokumenter i forhold til originaldokumentet.

Mørkhet

Dette alternativet justerer hvor lyse eller mørke de skannede dokumentene blir i forhold til originaldokumentet.

Oppløsning

Med dette alternativet justeres utskriftskvaliteten til filen. Hvis du øker oppløsningen, øker både filstørrelsen og tiden det tar å skanne originaldokumentet. Bildeoppløsningen kan reduseres for å gjøre filen mindre.

Avansert bilde

Med dette alternativet kan du justere Bakgrunnsfjerning, Kontrast, Skyggedetalj, Skarphet og Fargebortfall før du skanner dokumentet. Det lar deg også skanne fra kant til kant, som et speilvendt bilde eller som et negativt bilde.