Kopírování

Zhotovení pohotové kopie

  1. Vložte předlohu lícem nahoru, kratší stranou napřed, do podavače ADF nebo lícem dolů na skleněnou plochu skeneru.

    Poznámka: Nevkládejte do ADF pohlednice, fotografie, malé dokumenty, průhledné fólie, fotografický papír nebo tenká média (např. výstřižky z časopisů). Tyto položky položte na skleněnou plochu skeneru.
  2. Pokud vkládáte dokument do podavače ADF, seřiďte vodítka papíru.

  3. Stiskněte tlačítko na ovládacím panelu tiskárny, chcete-li zhotovit jen černobílou kopii, nebo tlačítko , má-li být zhotovena barevná kopie.

    Poznámka: Pokud byl nainstalován profil LexmarkTM Document Solutions Suite (LDSS), můžete při pokusu o zhotovení pohotové kopie obdržet chybové hlášení. Obraťte se na pracovníka oddělení podpory, aby vám zařídil přístup.
  4. Pokud jste položili dokument na sklo skeneru a máte ke kopírování další stránky, položte na sklo skeneru další stránku a stiskněte tlačítko 1 na číselné klávesnici. Jinak na číselné klávesnici stiskněte tlačítko 2.

Kopírování s použitím ADF

  1. Do podavače ADF vložte předlohu lícem nahoru, kratší stranou napřed.

    Poznámka: Nevkládejte do ADF pohlednice, fotografie, malé dokumenty, průhledné fólie, fotografický papír nebo tenká média (např. výstřižky z časopisů). Tyto položky položte na skleněnou plochu skeneru.
  2. Seřiďte vodítka papíru.

  3. Stiskněte tlačítko Copy (Kopie) na ovládacím panelu tiskárny nebo vložte počet kopií pomocí číselné klávesnice.

  4. Podle potřeby změňte nastavení kopie.

  5. Stiskněte tlačítko na ovládacím panelu tiskárny, chcete-li zhotovit jen černobílou kopii, nebo tlačítko , má-li být zhotovena barevná kopie.

Kopírování s použitím skleněné plochy skeneru

  1. Položte předlohu lícem dolů na skleněnou plochu skeneru do levého horního rohu.

  2. Stiskněte tlačítko Copy (Kopie) na ovládacím panelu tiskárny, nebo vložte počet kopií pomocí číselné klávesnice.

  3. Podle potřeby změňte nastavení kopie.

  4. Stiskněte tlačítko na ovládacím panelu tiskárny, chcete-li zhotovit jen černobílou kopii, nebo tlačítko , má-li být zhotovena barevná kopie.

  5. Na skleněnou plochu skeneru položte další dokument a stiskněte tlačítko 1 na číselné klávesnici. Jinak na číselné klávesnici stiskněte tlačítko 2.