Lisävarusteiden asentaminen

Valinnaisen lokeron tai syöttölaitteen asentaminen

Tulostin tukee kahta ylimääräistä syöttölähdettä: 550 arkin lisälokeroa ja 650 arkin kaksoislokero (lokero 2) jossa on monikäyttöinen syöttöalusta.

Huomautus: Valinnainen 550 arkin lokero ei ole käytettävissä kaikissa tulostinmalleissa.
standard caution icon VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Tulostin painaa yli 18 kiloa, ja sen turvalliseen nostamiseen tarvitaan vähintään kaksi asiantuntevaa henkilöä.
shock_hazard caution icon VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Jos käsittelet emolevyä tai asennat valinnaisia laitteita tai muistilaitteita tulostimen asentamisen jälkeen, katkaise tulostimesta virta ja irrota virtajohto pistorasiasta, ennen kuin jatkat. Jos tulostimeen on liitetty muita laitteita, katkaise niistäkin virta ja irrota kaikki tulostimeen kytketyt kaapelit.
  1. Pura valinnainen 550 arkin lokero pakkauksestaan ja poista pakkausmateriaali ja pölysuojus.

  2. Aseta lokero tulostimelle valittuun paikkaan.

    Huomautus: Jos asennat sekä valinnaisen lokeron että 650 arkin kaksoisyöttölaitteen, valinnainen 550 arkin lokero täytyy aina asentaa ensimmäisenä (kokoonpano alhaalta ylöspäin).
  3. Kohdista 650 arkin kaksoislokero valinnaiseen 550 arkin lokeroon, ja laske kaksoislokero paikalleen.

  4. Kohdista tulostin 650 arkin kaksoislokeroon ja laske tulostin paikalleen.

  5. Asenna pölysuojukset paikalleen.

Huomautus: Tulostinohjelmiston ja lisävarusteiden asentamisen jälkeen lisävarusteet voi olla tarpeen lisätä manuaalisesti, jotta ne ovat tulostinohjaimen käytettävissä tulostustöissä.Lisätietoja on kohdassa Tulostinohjaimen käytettävissä olevien lisävarusteiden päivittäminen.