Turvallisuusohjeet

Kytke virtajohto kunnolla maadoitettuun sähköpistokkeeseen, joka on lähellä ja helposti saatavilla.

Älä käytä tätä tuotetta veden lähellä tai kosteissa tiloissa.

standard caution icon VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Tuotteessa käytetään laseria. Muiden kuin tässä tekstissä mainittujen ohjainten tai säädinten käyttö tai menettelyjen toteuttaminen saattavat aiheuttaa vaarallista säteilyä.

Tuotteessa käytetään tulostusmenetelmää, joka kuumentaa tulostusmateriaalin. Kuumuus voi aiheuttaa sen, että tulostusmateriaalista tulee päästöjä. Perehdy huolellisesti käyttöohjeisiin, joissa käsitellään tulostusmateriaalin valintaa, jotta haitalliset päästöt voidaan välttää.

hot_surface caution icon VAARA—KUUMA PINTA: Tulostimen sisäosat voivat olla kuumat. Voit estää kuumien osien aiheuttamia vammoja koskettamalla osia vasta, kun ne ovat jäähtyneet.

Vaihda litiumakku varovasti.

standard caution icon VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Litiumakun poistaminen väärin aiheuttaa räjähdysvaaran. Vaihda se ainoastaan samanlaiseen tai vastaavaan litiumakkuun. Älä lataa, pura tai polta litiumakkua. Hävitä käytetyt akut valmistajan ohjeiden ja paikallisten säädösten mukaisesti.
standard caution icon VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Tulostin painaa yli 18 kiloa, ja sen turvalliseen nostamiseen tarvitaan vähintään kaksi asiantuntevaa henkilöä.
standard caution icon VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA:  Ennen kuin siirrät tulostinta, tutustu seuraaviin ohjeisiin, jotta et vahingoittaisi ketään tai tulostinta:

Käytä vain tämän tuotteen mukana toimitettua tai valmistajan hyväksymää virtajohtoa.

Käytä tuotteen mukana toimitettua RJ-11-tietoliikennejohtoa tai vähintään 26 AWG -kokoista korvaavaa johtoa, kun yhdistät laitteen julkiseen puhelinverkkoon.

shock_hazard caution icon VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Jos käsittelet emolevyä tai asennat muisti- tai lisäkortteja tulostimen asentamisen jälkeen, katkaise ensin tulostimesta virta ja irrota virtajohto pistorasiasta. Jos tulostimeen on liitetty muita laitteita, katkaise niistäkin virta ja irrota niistä kaikki tulostimeen kytketyt kaapelit.
shock_hazard caution icon VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Varmista, että kaikki ulkoisten liitäntöjen liittimet (kuten Ethernet- ja puhelinliittimet) on kytketty merkittyihin liitäntäportteihinsa.

Tuote täyttää kansainväliset turvamääräykset, kun siinä käytetään tietyn valmistajan osia. Joidenkin osien turvapiirteet eivät aina ole ilmeisiä. Valmistaja ei vastaa vaihto-osien käytöstä

standard caution icon VAARA—LOUKKAANTUMISVAARA: Älä kierrä, solmi tai rusenna virtajohtoa äläkä aseta sen päälle painavia esineitä. Älä altista virtajohtoa hiertymiselle tai paineelle. Älä jätä virtajohtoa puristukseen esimerkiksi huonekalujen ja seinän väliin. Jos virtajohtoa käytetään väärin, siitä voi seurata tulipalon tai sähköiskun vaara. Tutki virtajohto säännöllisesti vaurioiden varalta. Irrota virtajohto pistorasiasta ennen tutkimusta.

Kun tarvitset huolto- tai korjauspalveluja, käänny ammattilaisten puoleen.

shock_hazard caution icon VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Kun puhdistat tulostimen sisäosaa, voit välttää sähköiskun riskiä irrottamalla virtapistokkeen pistorasiasta ja irrottamalla kaikki kaapelit tulostimesta ennen jatkamista.
shock_hazard caution icon VAARA—SÄHKÖISKUN VAARA: Älä käytä laitteen faksiominaisuuksia ukkosmyrskyn aikana. Älä asenna laitetta äläkä tee (esimerkiksi virtajohdon tai puhelimen) sähkö- ja kaapeliliitäntöjä ukkosen aikana.

SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET.