Hardwareopties installeren

Een optionele lade of lader installeren

De printer ondersteunt twee extra invoerbronnen: een optionele lade voor 550 vel en een duolader voor 650 vel (lade 2) met een geïntegreerde universeellader.

Opmerking: De optionele lade voor 550 vel wordt mogelijk niet ondersteund door sommige printermodellen.
standard caution icon LET OP—KANS OP LETSEL: de printer weegt meer dan 18 kg en moet door twee of meer getrainde personeelsleden worden verplaatst.
shock_hazard caution icon LET OP—KANS OP ELEKTRISCHE SCHOK: wanneer u toegang wilt verkrijgen tot de systeemkaart of als u optionele hardware of geheugenkaarten wilt installeren nadat u de printer gebruiksklaar hebt gemaakt, moet u de printer eerst uitzetten en de stekker van het netsnoer uit het stopcontact halen. Als u andere apparaten hebt aangesloten op de printer, moet u deze ook uitzetten en alle kabels losmaken die zijn aangesloten op de printer.
  1. Pak de optionele lade voor 550 vel uit en verwijder alle verpakkingsmateriaal en de stofkap.

  2. Plaats de lade op de locatie die u hebt uitgekozen voor de printer.

    Opmerking: Als u zowel de optionele lade als de duolader voor 650 vel installeert, moet de optionele lade voor 550 vel altijd zijn geïnstalleerd als de eerste lade (van beneden naar boven configureren).
  3. Breng de duolader voor 650 vel op gelijke hoogte met de optionele lade voor 550 vel en laat deze op zijn plaats zakken.

  4. Breng de printer op gelijke hoogte met de duolader voor 650 vel en laat de printer op zijn plaats zakken.

  5. Bevestig de stofkappen.

Opmerking: Nadat de printersoftware en eventuele opties zijn geïnstalleerd, is het wellicht nodig om de opties handmatig toe te voegen in het printerstuurprogramma om deze beschikbaar te maken voor afdruktaken.Zie Beschikbare opties bijwerken in het printerstuurprogramma voor meer informatie.