Standaardladen of optionele laden voor 250 of 550 vel vullen

De printer heeft één standaardlade voor 250 vel (Lade 1) met een handmatige invoer. De lade voor 250 vel, de duolader voor 650 vel en de optionele lade voor 550 vel ondersteunen dezelfde papierformaten en –soorten en worden op dezelfde manier gevuld.

Opmerking: De optionele lade voor 550 vel is niet voor alle printermodellen beschikbaar.
  1. Trek de lade naar buiten.

    Opmerking: Verwijder een lade nooit tijdens de uitvoering van een afdruktaak of als het bericht Bezig op het bedieningspaneel wordt weergegeven. Dit kan een papierstoring veroorzaken.
  2. Druk de lengtegeleider naar binnen, zoals op de afbeelding wordt aangegeven, en schuif de geleider naar de juiste positie voor het formaat papier dat u plaatst.

    Opmerking: Stel de geleider in op de juiste positie met behulp van de formaatindicatoren aan de onderkant van de lade.
  3. Als het papier langer is dan het Letter-formaat, drukt u op het groene nokje aan de achterkant van de lade om deze groter te maken.

  4. Buig de vellen enkele malen heen en weer om de vellen los te maken en waaier ze vervolgens uit. Vouw of kreuk het papier niet. Maak de stapel recht op een vlakke ondergrond.

  5. Plaats de papierstapel met de aanbevolen afdrukzijde naar boven.

  6. Zorg ervoor dat de papiergeleiders goed tegen de zijkant van het papier zitten.

    Opmerking: Zorg ervoor dat de geleiders aan de zijkant stevig tegen de zijkanten van het papier zitten zodat de afbeelding juist op de pagina wordt geregistreerd.
  7. Plaats de lade terug.

  8. Bij het plaatsen van een ander soort of formaat papier dan voorheen moet de instelling Papiersoort of Papierformaat voor de lade via het bedieningspaneel worden gewijzigd.

    Opmerking: Als u verschillende soorten en formaten papier in een papierlade gebruikt, kan dit leiden tot storingen.