Installera hårdvarualternativ

Installera ett tillvalsmagasin

Skrivaren har stöd för två ytterligare magasin: ett magasin för 550 ark som tillval och ett duomagasin för 650 ark (magasin 2) med inbyggd universalarkmatare.

Obs! Vissa skrivare har eventuellt inte stöd för tillvalsmagasinet för 550 ark.
standard caution icon VARNING – RISK FÖR SKADOR: Skrivaren väger mer än 18 kg (40 lb) och det behövs minst två personer för att lyfta den säkert.
shock_hazard caution icon VARNING – RISK FÖR ELCHOCK: Om du vill få tillgång till systemkortet eller om du installerar minnes- eller tillvalskort någon tid efter att du installerat skrivaren, stänger du av skrivaren och drar ut nätkabeln ur vägguttaget innan du fortsätter. Om du har några andra enheter anslutna till skrivaren bör du stänga av dem också och dra ut eventuella kablar till skrivaren.
  1. Packa upp tillvalsmagasinet för 550 ark och ta bort allt emballage och dammskyddet.

  2. Placera magasinet på önskad plats på skrivaren.

    Obs! Om du installerar både tillvalsmagasinet och duomagasinet för 650 ark måste det tillvalsmagasinet för 550 ark alltid installeras som det första magasinet (räknat nedifrån och upp).
  3. Rikta in duomagasinet för 650 ark med tillvalsmagasinet för 550 ark och sänk ner det på plats.

  4. Rikta in skrivaren mot det dubbla magasinet för 650 ark och sänk ner skrivaren på plats.

  5. Installera dammskydden.

Obs! När skrivarprogramvaran och eventuella tillval har installerats kan du manuellt behöva lägga till vissa alternativ i skrivardrivrutinen för att de ska bli tillgängliga för utskriftsjobb. Mer information finns iUppdatera tillgängliga alternativ i skrivardrivrutinen.