Κατανόηση των οθονών και των επιλογών αντιγραφής

Copy from (Αντιγραφή από)

Αυτή η επιλογή ανοίγει μια οθόνη, όπου μπορείτε να καταχωρίσετε το μέγεθος χαρτιού του πρωτότυπου εγγράφου.

Copy to (Αντιγραφή σε)

Αυτή η επιλογή ανοίγει μια οθόνη, όπου μπορείτε να καταχωρίσετε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού στο οποίο θα εκτυπωθούν τα αντίγραφά σας.

Αντίγραφα

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να ορίσετε τον αριθμό των αντιγράφων προς εκτύπωση.

Κλίμακα

Η επιλογή αυτή δημιουργεί μια εικόνα του αντιγράφου σας που έχει αναλογική κλιμάκωση μεταξύ 25% και 400%. Η επιλογή Scale (Κλιμάκωση) μπορεί επίσης να ρυθμίζεται αυτόματα.

Φωτεινότητα

Αυτή η επιλογή προσαρμόζει το βαθμό της σκουρότητας ή φωτεινότητας των αντιγράφων σε σχέση με το πρωτότυπο έγγραφο.

Πλευρές (εκτύπωση δύο όψεων)

Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή για να επιλέξετε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης διπλής όψης. Μπορείτε να εκτυπώσετε αντίγραφα μίας ή δύο όψεων, να κάνετε αντίγραφα διπλής όψης πρωτότυπων εγγράφων δύο όψεων, να κάνετε αντίγραφα διπλής όψης πρωτότυπων εγγράφων μονής όψης ή να κάνετε αντίγραφα μονής όψης πρωτότυπων εγγράφων διπλής όψης.

Σελιδοποίηση

Αυτή η επιλογή διατηρεί τις σελίδες μιας εργασίας εκτύπωσης με τη σειρά κατά την εκτύπωση πολλών αντιγράφων του εγγράφου. Η προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση για τη Σελιδοποίηση είναι ενεργοποίηση. Οι σελίδες αποτελεσμάτων των αντιγράφων σας θα έχουν την εξής σειρά (1,2,3) (1,2,3) (1,2,3). Εάν θέλετε όλα τα αντίγραφα της κάθε σελίδας να παραμείνουν μαζί, απενεργοποιήστε τη Σελιδοποίηση και η ταξινόμηση των αντιγράφων θα γίνει ως εξής (1,1,1) (2,2,2) (3,3,3).

Περιεχόμενο

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να ορίσετε τον τύπο και την προέλευση του πρωτότυπου εγγράφου.

Επιλέξτε τον τύπο περιεχομένου από τις επιλογές Text (Κείμενο), Text/Photo (Κείμενο/Φωτογραφία), Photo (Φωτογραφία) ή Graphics (Γραφικά).

Επιλέξτε την προέλευση του περιεχομένου από τις επιλογές Color Laser (Έγχρωμο λέιζερ), Black/White Laser (Ασπρόμαυρο λέιζερ), Inkjet, Photo/Film (Φωτογραφία/Φιλμ), Magazine (Περιοδικό), Newspaper (Εφημερίδα), Press (Τυπογραφείο) ή Other (Άλλο).

Έγχρωμη

Η επιλογή αυτή ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το χρώμα για τη σαρωμένη εικόνα.

Σύνθετες επιλογές

Με το πάτημα του κουμπιού Advanced Options (Σύνθετες επιλογές) ανοίγει μια οθόνη στην οποία μπορείτε να αλλάξετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

Save As Shortcut (Αποθήκευση ως συντόμευση)

Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις ως συντόμευση εκχωρώντας έναν αριθμό.