Παρουσίαση των επιλογών φαξ

Περιεχόμενο

Η επιλογή σάς επιτρέπει να καθορίζετε τον τύπο περιεχομένου και την προέλευση του πρωτότυπου εγγράφου.

Επιλέξτε τον τύπο περιεχομένου από τις επιλογές Text (Κείμενο), Text/Photo (Κείμενο/Φωτογραφία), Photo (Φωτογραφία) ή Graphics (Γραφικά).

Επιλέξτε την προέλευση του περιεχομένου από τις επιλογές Color Laser (Έγχρωμο λέιζερ), Black/White Laser (Ασπρόμαυρο λέιζερ), Inkjet, Photo/Film (Φωτογραφία/Φιλμ), Magazine (Περιοδικό), Newspaper (Εφημερίδα), Press (Τυπογραφείο) ή Other (Άλλο).

Ανάλυση

Αυτή η επιλογή αυξάνει την εγγύτητα σάρωσης του εγγράφου από το σαρωτή για την αποστολή μέσω φαξ. Εάν το έγγραφο που αποστέλλετε μέσω φαξ είναι φωτογραφία, ένα γράφημα με λεπτές γραμμές ή ένα κείμενο με πολύ μικρά γράμματα, αυξήστε τη ρύθμιση της Ανάλυσης. Αυτό θα αυξήσει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη σάρωση, ταυτόχρονα όμως θα αυξηθεί και η ποιότητα του αντιγράφου που θα αποσταλεί μέσω φαξ.

Φωτεινότητα

Αυτή η επιλογή προσαρμόζει το βαθμό της σκουρότητας ή φωτεινότητας των φαξ σε σχέση με το πρωτότυπο έγγραφο.

Χρώμα

Με αυτήν την επιλογή ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται το χρώμα κατά την αποστολή/λήψη φαξ.

Διαμόρφωση σελίδας

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τις Όψεις (Διπλής όψης), τον Προσανατολισμό και το Δέσιμο.

Προεπισκόπηση σάρωσης

Η επιλογή αυτή εμφανίζει την πρώτη σελίδα της εικόνας πριν τη συμπεριλάβει στο φαξ. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση της πρώτης σελίδας, γίνεται παύση της σάρωσης και εμφανίζεται μια εικόνα προεπισκόπησης.

Καθυστερημένη αποστολή

Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να στείλετε ένα φαξ σε μεταγενέστερη ώρα ή ημερομηνία.

  1. Ρύθμιση του φαξ.

  2. Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στην επιλογή:

    Delayed Send (Καθυστερημένη αποστολή) > καταχωρίστε την ημερομηνία και ώρα που θέλετε να στείλετε το φαξ > Done (Ολοκληρώθηκε)

Σημείωση: Εάν ο εκτυπωτής είναι απενεργοποιημένος κατά την προγραμματισμένη αποστολή του καθυστερημένου φαξ, το φαξ θα σταλεί την επόμενη φορά που θα ενεργοποιηθεί ο εκτυπωτής.

Αυτή η ρύθμιση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά την αποστολή δεδομένων σε γραμμές φαξ που δεν είναι άμεσα διαθέσιμες κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών ή όταν οι ώρες μετάδοσης υπόκεινται σε χαμηλότερες χρεώσεις.

Σύνθετες επιλογές

Με το πάτημα του κουμπιού Advanced Options (Σύνθετες επιλογές) ανοίγει μια οθόνη στην οποία μπορείτε να αλλάξετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις: