Τοποθέτηση της τυπικής ή της προαιρετικής θήκης 550 φύλλων

Ο εκτυπωτής διαθέτει μία τυπική θήκη 550 φύλλων (Θήκη 1) και μπορεί να διαθέτει έως τέσσερις προαιρετικές θήκες 550 φύλλων, συμπεριλαμβανομένης της θήκης ειδικών μέσων εκτύπωσης. Για στενά μεγέθη χαρτιού, όπως είναι το A6 και οι φάκελοι, χρησιμοποιήστε τη θήκη ειδικών μέσων εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση της προαιρετικής θήκης ειδικών μέσων εκτύπωσης 550 φύλλων.

τυπικό εικονίδιο προσοχής ΠΡΟΣΟΧΗ—ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος από την αστάθεια του εξοπλισμού, η τοποθέτηση χαρτιού πρέπει να πραγματοποιείται μεμονωμένα σε κάθε συρτάρι ή θήκη. Διατηρείτε κάθε άλλη θήκη κλειστή έως ότου είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί.
  1. Τραβήξτε ολόκληρη τη θήκη προς τα έξω.

    Σημείωση: Μην αφαιρείτε τις θήκες κατά την εκτύπωση μιας εργασίας ή όταν εμφανίζεται το μήνυμα Απασχολημένος στην οθόνη. Ενδέχεται να προκληθεί εμπλοκή.
  2. Πιέστε και σύρετε τους οδηγούς πλάτους στη σωστή θέση, ανάλογα με το μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε.

    Σημείωση: Για να τοποθετήσετε τους οδηγούς μήκους και πλάτους, χρησιμοποιήστε τις ενδείξεις μεγέθους χαρτιού στο κάτω μέρος της θήκης.
  3. Πιέστε και σύρετε τους οδηγούς μήκους στη σωστή θέση, ανάλογα με το μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε.

    Σημειώσεις:

  4. Λυγίστε τα φύλλα προς τα μέσα και προς τα έξω για να μην κολλούν μεταξύ τους και ξεφυλλίστε τα. Μη διπλώνετε ή τσαλακώνετε το χαρτί. Ισιώστε τις άκρες επάνω σε επίπεδη επιφάνεια.

    The illustration shows how to flex and straighten the paper.
  5. Τοποθετήστε τη δέσμη χαρτιού στο πίσω μέρος της θήκης με την προτεινόμενη πλευρά εκτύπωσης προς τα επάνω.

    Σημειώσεις:

    Εκτύπωση μονής όψης

    Εκτύπωση διπλής όψης (Duplex)

    The correct loading of preprinted letterhead for one-sided printing.
    The correct loading of preprinted letterhead for two-sided printing.

    Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το χαρτί δεν υπερβαίνει την ένδειξη μέγιστης πλήρωσης χαρτιού που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της θήκης χαρτιού.
    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΒΗΣ: Αν τοποθετήσετε υπερβολική ποσότητα χαρτιού στη θήκη ενδέχεται να προκληθούν εμπλοκές χαρτιού και πιθανή βλάβη του εκτυπωτή.
  6. Εισαγάγετε τη θήκη.

  7. Από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή, επιβεβαιώστε τις ρυθμίσεις για τον τύπο και το μέγεθος χαρτιού της θήκης ανάλογα με το χαρτί που έχετε τοποθετήσει.