Παρουσίαση των επιλογών e-mail

Recipients (Παραλήπτες)

Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να εισαγάγετε τον προορισμό του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να εισαγάγετε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θέμα

Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να εισαγάγετε μια γραμμή θέματος για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Μήνυμα

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να καταχωρήσετε ένα μήνυμα που θα σταλεί με το σαρωμένο συνημμένο.

Όνομα αρχείου

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το όνομα του συνημμένου αρχείου.

Μέγεθος πρωτοτύπου

Αυτή η επιλογή ανοίγει μια οθόνη, όπου μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος των εγγράφων που πρόκειται να στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ανάλυση

Ρυθμίζει την ποιότητα εξόδου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Η αύξηση της ανάλυσης μιας εικόνας αυξάνει το μέγεθος του αρχείου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον απαιτούμενο χρόνο για τη σάρωση του αρχικού αρχείου. Η ανάλυση της εικόνας μπορεί να μειώσει το μέγεθος του αρχείου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έγχρωμο

Αυτή η επιλογή ορίζει το χρώμα αποτελέσματος εκτύπωσης για τη σαρωμένη εικόνα. Επιλέξτε τη ρύθμιση για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του χρώματος.

Περιεχόμενο

Η επιλογή σάς επιτρέπει να καθορίζετε τον τύπο περιεχομένου και την προέλευση του πρωτότυπου εγγράφου.

Επιλέξτε τον τύπο περιεχομένου από τις επιλογές Text (Κείμενο), Text/Photo (Κείμενο/Φωτογραφία), Photo (Φωτογραφία) ή Graphics (Γραφικά).

Επιλέξτε την προέλευση του περιεχομένου από τις επιλογές Color Laser (Έγχρωμο λέιζερ), Black/White Laser (Ασπρόμαυρο λέιζερ), Inkjet, Photo/Film (Φωτογραφία/Φιλμ), Magazine (Περιοδικό), Newspaper (Εφημερίδα), Press (Τυπογραφείο) ή Other (Άλλο).

Φωτεινότητα

Αυτή η επιλογή προσαρμόζει το βαθμό της σκουρότητας ή της φωτεινότητας των σαρωμένων εγγράφων σε σχέση με το πρωτότυπο έγγραφο.

Send As (Αποστολή ως)

Η επιλογή αυτή ρυθμίζει τον τύπο εξόδου (PDF, TIFF, JPEG ή XPS) της σαρωμένης εικόνας.

Διαμόρφωση σελίδας

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να αλλάξετε τις Όψεις (Διπλή όψη), τον Προσανατολισμό και το Δέσιμο.

Προεπισκόπηση σάρωσης

Η επιλογή αυτή εμφανίζει την πρώτη σελίδα της εικόνας πριν τη συμπεριλάβει στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση της πρώτης σελίδας, γίνεται παύση της σάρωσης και εμφανίζεται μια εικόνα προεπισκόπησης.

Σύνθετες επιλογές

Με το πάτημα του κουμπιού αυτού ανοίγει μια οθόνη στην οποία μπορείτε να αλλάξετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις: