Notificări

Informaţii despre produs

Denumire produs:

Lexmark X746x, X748x

Tip echipament:

7526

Modele:

576, 776

Notă asupra ediţiei

Aprilie 2012

Paragraful următor nu este valabil pentru niciuna dintre ţările în care astfel de prevederi nu sunt compatibile cu legile locale: LEXMARK INTERNATIONAL, INC., FURNIZEAZĂ ACEASTĂ PUBLICAŢIE „CA ATARE”, FĂRĂ NICI UN FEL DE GARANŢIE, FIE EA EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ACESTEA, GARANŢIILE IMPLICITE CU PRIVIRE LA VANDABILITATE SAU POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP. Anumite state nu permit declaraţii de limitare a responsabilităţii cu privire la garanţii explicite sau implicite pentru anumite tranzacţii şi, de aceea, este posibil ca această declaraţie să nu se aplice în cazul dumneavoastră.

Această publicaţie poate conţine inadvertenţe tehnice sau erori tipografice. Informaţiile conţinute în această publicaţie se modifică periodic; aceste modificări se vor include în ediţiile viitoare. Îmbunătăţirile sau modificările produselor sau programelor descrise pot fi făcute în orice moment.

Referinţele din această publicaţie cu privire la diverse produse, programe sau servicii nu implică faptul că producătorul intenţionează să le facă disponibile în toate ţările în care operează. Orice referinţă la un produs, program sau serviciu nu se face cu intenţia de a declara sau sugera că numai acel produs, program sau serviciu pot fi utilizate. Orice produs, program sau serviciu, echivalent din punct de vedere funcţional, care nu încalcă nici un drept existent de proprietate intelectuală, poate fi utilizat în locul celor referite. Utilizatorul este singurul responsabil în legătură cu evaluarea şi verificarea interoperabilităţii cu alte produse, programe sau servicii, cu excepţia celor desemnate în mod expres de producător.

Pentru asistenţă tehnică Lexmark, vizitaţi support.lexmark.com.

Pentru informaţii despre consumabile şi descărcări, vizitaţi www.lexmark.com.

Dacă nu aveţi acces la Internet, aveţi posibilitatea să contactaţi Lexmark prin poştă:

Lexmark International, Inc.

Bldg 004-2/CSC

740 New Circle Road NW

Lexington, KY 40550

USA

© 2011 Lexmark International, Inc.

Toate drepturile rezervate.

Mărci comerciale

Lexmark, Lexmark cu sigla în formă de diamant, MarkNet şi MarkVision sunt mărci comerciale ale Lexmark International, Inc., înregistrate în Statele Unite ale Americii şi/sau în alte ţări.

MarkTrack şi PrintCryption sunt mărci comerciale ale Lexmark International, Inc.

Mac şi sigla Mac sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în Statele Unite ale Americii şi în alte ţări.

PCL® este marcă comercială înregistrată a Hewlett-Packard Company. PCL este denumirea dată de Hewlett-Packard Company unui set de comenzi (un limbaj) şi funcţii pentru imprimantă incluse în produsele sale de tip imprimantă. Această imprimantă este proiectată pentru a fi compatibilă cu limbajul PCL. Aceasta înseamnă că imprimanta recunoaşte comenzile PCL utilizate în diverse aplicaţii şi emulează funcţiile corespunzătoare comenzilor.

Următorii termeni sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale acestor companii:

Albertus

The Monotype Corporation plc

Antique Olive

Monsieur Marcel OLIVE

Apple-Chancery

Apple Computer, Inc.

Arial

The Monotype Corporation plc

CG Times

Pe baza Based on Times New Roman sub licenţa de la The Monotype Corporation plc, este un produs al Agfa Corporation

Chicago

Apple Computer, Inc.

Clarendon

Linotype-Hell AG şi/sau filialele sale

Eurostile

Nebiolo

Geneva

Apple Computer, Inc.

GillSans

The Monotype Corporation plc

Helvetica

Linotype-Hell AG şi/sau filialele sale

Hoefler

Jonathan Hoefler Type Foundry

ITC Avant Garde Gothic

International Typeface Corporation

ITC Bookman

International Typeface Corporation

ITC Mona Lisa

International Typeface Corporation

ITC Zapf Chancery

International Typeface Corporation

Joanna

The Monotype Corporation plc

Marigold

Arthur Baker

Monaco

Apple Computer, Inc.

New York

Apple Computer, Inc.

Oxford

Arthur Baker

Palatino

Linotype-Hell AG şi/sau filialele sale

Stempel Garamond

Linotype-Hell AG şi/sau filialele sale

Taffy

Agfa Corporation

Times New Roman

The Monotype Corporation plc

Univers

Linotype-Hell AG şi/sau filialele sale


Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deţinătorilor lor.

AirPrint şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

Notificare cu privire la componentele modulare

Modelele echipate pentru reţele fără fir conţin următoarele componente modulare:

Tip/model Lexmark LEX-M01-003 reglementat; ID FCC: IYLM01003; IC: 2376A-M01003

Niveluri de emisie a zgomotelor

Următoarele măsurători au fost efectuate respectând prevederile din ISO 7779 şi raportate în conformitate cu prevederile din ISO 9296.

Notă: Unele moduri pot să nu fie valabile pentru produsul dvs.

Presiune medie a sunetului la 1 metru, dBA

Imprimare

53 dBA

Scanare

54 dBA

Copiere

54 dBA

Pregătit

35 dBA


Valorile se pot schimba. Consultaţi www.lexmark.com pentru valorile curente.

Directiva privind casarea echipamentelor electrice şi electronice (Waste from Electrical and Electronic Equipment - WEEE)

Sigla WEEE semnifică anumite programe şi proceduri de reciclare pentru produse electronice din ţări ale Uniunii Europene. Noi încurajăm reciclarea produselor noastre. Dacă aveţi întrebări despre opţiunile de reciclare, vizitaţi situl Web Lexmark la adresa www.lexmark.com pentru numărul de telefon al biroului local de vânzări.

Dezafectarea produsului

Normele de dezafectare a imprimantei sau accesoriilor diferă de cele pentru manipularea gunoiului menajer. Consultaţi autorităţile locale pentru informaţii despre opţiunile de dezafectare şi reciclare.

Informaţii cu privire la temperatură

Informaţii cu privire la ambient

între 15,6 şi 32,2°C (60-90°F)

Temperatură în timpul transportului şi stocării

între -40° şi 40°C (între -40 şi 104°F)


Notă privind sensibilitatea la electricitatea statică

Acest simbol identifică părţile sensibile la electricitatea statică. Nu atingeţi zonele din apropierea acestor simboluri fără a atinge mai întâi cadrul de metal al imprimantei.

ENERGY STAR

Orice produs Lexmark care are emblema ENERGY STAR pe produs sau pe un ecran de pornire este certificat pentru conformitatea cu cerinţele ENERGY STAR ale Agenţiei pentru Protecţia Mediului (EPA - Environmental Protection Agency) când este configurat în maniera existentă la momentul expedierii de la Lexmark.

Notă cu privire la laser

Imprimanta este certificată în S.U.A. pentru a respecta cerinţele DHHS 21 subcapitolul J din CFR pentru produse laser din Clasa I (1), iar în alte ţări este certificată ca produs laser din Clasa I care respectă cerinţele IEC 60825-1.

Produsele laser din clasa I nu sunt considerate periculoase. Imprimanta conţine un laser din Clasa IIIb (3b) care este un laser de 5 miliwaţi cu arsenat de galiu şi care operează pe lungimea de undă 770-795 nanometri. Sistemul laser şi imprimanta sunt concepute pentru a nu ermite accesul uman la radiaţia laser superioară clasei I în timpul funcţionării normale, a întreţinerii sau a operaţiilor de service.

Etichetă de avertizate laser

Pe imprimantă poate fi ataşată o etichetă de avertizare laser ca în imagine:

DANGER - Invisible laser radiation when cartridges are removed and interlock defeated. Avoid exposure to laser beam.

PERIGO - Radiação a laser invisível será liberada se os cartuchos forem removidos e o lacre rompido. Evite a exposição aos feixes de laser.

Opasnost - Nevidljivo lasersko zračenje kada su kasete uklonjene i poništena sigurnosna veza. Izbjegavati izlaganje zracima.

NEBEZPEČÍ - Když jsou vyjmuty kazety a je odblokována pojistka, ze zařízení je vysíláno neviditelné laserové záření. Nevystavujte se působení laserového paprsku.

FARE - Usynlig laserstråling, når patroner fjernes, og spærreanordningen er slået fra. Undgå at blive udsat for laserstrålen.

GEVAAR - Onzichtbare laserstraling wanneer cartridges worden verwijderd en een vergrendeling wordt genegeerd. Voorkom blootstelling aan de laser.

DANGER - Rayonnements laser invisibles lors du retrait des cartouches et du déverrouillage des loquets. Eviter toute exposition au rayon laser.

VAARA - Näkymätöntä lasersäteilyä on varottava, kun värikasetit on poistettu ja lukitus on auki. Vältä lasersäteelle altistumista.

GEFAHR - Unsichtbare Laserstrahlung beim Herausnehmen von Druckkassetten und offener Sicherheitssperre. Laserstrahl meiden.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ - Έκλυση αόρατης ακτινοβολίας laser κατά την αφαίρεση των κασετών και την απασφάλιση της μανδάλωσης. Αποφεύγετε την έκθεση στην ακτινοβολία laser.

VESZÉLY – Nem látható lézersugárzás fordulhat elő a patronok eltávolításakor és a zárószerkezet felbontásakor. Kerülje a lézersugárnak való kitettséget.

PERICOLO - Emissione di radiazioni laser invisibili durante la rimozione delle cartucce e del blocco. Evitare l´esposizione al raggio laser.

FARE – Usynlig laserstråling når kassettene tas ut og sperren er satt ut av spill. Unngå eksponering for laserstrålen.

NIEBEZPIECZEŃSTWO - niewidzialne promieniowanie laserowe podczas usuwania kaset i blokady. Należy unikać naświetlenia promieniem lasera.

ОПАСНО! Невидимое лазерное излучение при извлеченных картриджах и снятии блокировки. Избегайте воздействия лазерных лучей.

Pozor – Nebezpečenstvo neviditeľného laserového žiarenia pri odobratých kazetách a odblokovanej poistke. Nevystavujte sa lúčom.

PELIGRO: Se producen radiaciones láser invisibles al extraer los cartuchos con el interbloqueo desactivado. Evite la exposición al haz de láser.

FARA – Osynlig laserstrålning när patroner tas ur och spärrmekanismen är upphävd. Undvik exponering för laserstrålen.

危险 - 当移除碳粉盒及互锁失效时会产生看不见的激光辐射,请避免暴露在激光光束下。

危險 - 移除碳粉匣與安全連續開關失效時會產生看不見的雷射輻射。請避免曝露在雷射光束下。

危険 - カートリッジが取り外され、内部ロックが無効になると、見えないレーザー光が放射されます。 このレーザー光に当たらないようにしてください。


Consum de energie

Consumul de energie al produsului

În tabelul următor sunt documentate caracteristicile de consum energetic ale produsului.

Notă: Unele moduri pot să nu fie valabile pentru produsul dvs.

Mod

Descriere

Consum de energie (Waţi)

Imprimare

Produsul generează lucrări imprimate din intrări electronice.

560 W

Copiere

Produsul generează o lucrare imprimată din documente originale cu suport fizic.

600 W

Scanare

Produsul scanează documente de pe suport fizic.

85 W

Pregătit

Produsul aşteaptă o lucrare de imprimare.

55 W

Modul Sleep (Repaus)

Produsul se află într-un mod de economisire a energiei de nivel înalt.

11,0 W

Hibernate (Hibernare)

Produsul se află într-un mod de economisire a energiei de nivel redus.

0,5 W

Off (Dezactivat)

Produsul este conectat la o priză de perete, dar este oprit de la comutatorul de alimentare.

0 W


Nivelurile de consum energetic indicate în tabelul anterior reprezintă măsurători medii efectuate în timp. Valorile energetice instantanee pot fi mult mai ridicate decât media.

Valorile se pot schimba. Pentru valorile actuale, consultaţi www.lexmark.com.

Modul Sleep (Inactiv)

Acest produs este prevăzut cu un mod de economisire a energiei denumit Sleep Mode (Mod Inactiv). Modul Sleep (Inactiv) economiseşte energie prin reducerea consumului energetic în perioadele extinse de inactivitate. Modul Sleep (Repaus) este activat automat după ce acest produs nu este utilizat o anumită perioadă de timp, perioadă denumită Sleep Mode Timeout (Expirare pentru modul Repaus).

Valoarea implicită din fabrică a Sleep Mode Timeout (Expirare pentru mod Inactiv) pentru acest produs (în minute):

30


Utilizând meniurile de configurare, timpul de Expirare pentru modul Inactiv poate fi modificat între 1 minut şi 240 de minute. Setarea timpului de expirare pentru modul Inactiv la o valoare mai mică reduce consumul de energie, dar poate mări timpul de răspuns al produsului. Setarea timpului de Expirare pentru modul Inactiv la o valoare mai mare menţine un răspuns rapid, dar utilizează mai multă energie.

Modul Oprit

Dacă acest produs are un mod Oprit care încă mai consumă o cantitate mică de energie, atunci pentru a opri complet consumul de energie al produsului, deconectaţi cordonul sursei de alimentare de la priza de perete.

Consumul total de energie

Câteodată este util să calculaţi consumul total de energie al produsului. Deoarece datele privind consumul de energie sunt furnizate în Waţi, pentru a calcula consumul energetic trebuie să înmulţiţi consumul de energie cu timpul petrecut de produs în fiecare mod. Consumul total de energie al produsului este suma consumurilor de energie în fiecare mod.

Conformitatea cu directivele din Comunitatea Europeană (CE)

Acest produs se conformează cerinţelor de protecţie prevăzute în directivele Consiliului CE 2004/108/EC şi 2006/95/EC privind aproximarea şi armonizarea legislaţiei din statele membre în legătură cu compatibilitatea electromagnetică şi siguranţa echipamentelor electrice proiectate pentru a fi utilizate cu anumite limite ale tensiunii.

Producătorul acestui produs este: Lexmark International, Inc., 740 West New Circle Road, Lexington, KY, 40550 S.U.A. Reprezentantul autorizat este: Lexmark International Technology Hungária Kft., 8 Lechner Ödön fasor, Millennium Tower III, 1095 Budapest UNGARIA. La solicitarea de la Reprezentantul autorizat, se poate furniza o declaraţie de conformitate cu cerinţele Directivelor.

Acest produs se încadrează în limitele pentru Clasa A din EN 55022 şi în cerinţele de siguranţă din EN 60950.

Notă cu privire la interferenţele radio

Avertisment

Acesta este un produs care se încadrează în limitele specificate pentru dispozitive de Clasă A din directiva EN55022 privind emisiile şi se conformează cerinţelor directivei EN55024 privind imunitatea. Acest produs nu a fost proiectat în vederea utilizării în medii rezidenţiale/domestice.

Acesta este un produs de clasă A. Într-un mediu domestic, acest produs poate provoca interferenţe radio, caz în care este posibil ca utilizatorul să fie obligat să ia măsurile necesare.

Notificări în legătură cu reglementările privind echipamentele terminale de telecomunicaţii

Această secţiune conţine următoarele informaţii în legătură cu reglementările privind echipamentele terminale de telecomunicaţii, cum ar fi faxul.

Notificare pentru utilizatorii din Uniunea Europeană

Produsele care poartă marca CE se conformează cerinţelor de protecţie prevăzute în directivele Consiliului UE 2004/108/EC, 2006/95/EC şi 1999/5/EC privind aproximarea şi armonizarea legislaţiei din statele membre în legătură cu compatibilitatea electromagnetică, cu siguranţa echipamentelor electrice proiectate pentru a fi utilizate cu anumite limite ale tensiunii şi cu echipamentele radio şi echipamentele terminale de telecomunicaţii.

Compatibilitatea este indicată prin marcajul CE.

Producătorul acestui produs este: Lexmark International, Inc., 740 West New Circle Road, Lexington, KY, 40550 S.U.A. Reprezentantul autorizat este: Lexmark International Technology Hungária Kft., 8 Lechner Ödön fasor, Millennium Tower III, 1095 Budapest UNGARIA. La solicitarea de la Reprezentantul autorizat, se poate furniza o declaraţie de conformitate cu cerinţele Directivelor.

Pentru alte informaţii privind conformitatea, consultaţi tabelul de la sfârşitul secţiunii Notificări.

Notificări în legătură cu reglementările privind produsele care utilizează comunicaţiile fără fir

Această secţiune conţine următoarele informaţii în legătură cu reglementările privind produsele fără fir care conţin transmiţătoare, de exemplu, dar fără a se limita la acestea, cartele de reţea fără fir sau cititoare de cartele de proximitate.

Expunerea la radiaţii de radio-frecvenţă

Puterea de ieşire radiată de acest dispozitiv este mult mai mică decât limitele de expunere la radio-frecvenţă stabilite de FCC şi alte agenţii de reglementare. Pentru a respecta cerinţele de expunere la RF prevăzute de FCC şi alte agenţii de reglementare, trebuie păstrată o distanţă minimă de 20 cm (8 inchi) între antenă şi orice persoană.

Notice to users in Brazil

Este equipamento opera em carater secundario, isto e, nao tem direito a protecao contra interferencia prejudicial, mesmo de estacoes do mesmo tipo, e nao pode causar interferencia a sistemas operando em carater primario. (Res.ANATEL 282/2001).

Industry Canada (Canada)

This device complies with Industry Canada specification RSS-210. Operation is subject to the following two conditions: (1) this device may not cause interference, and (2) this device must accept any interference, including interference that may cause undesired operation of the device.

This device has been designed to operate only with the antenna provided. Use of any other antenna is strictly prohibited per regulations of Industry Canada.

To prevent radio interference to the licensed service, this device is intended to be operated indoors and away from windows to provide maximum shielding. Equipment (or its transmit antenna) that is installed outdoors is subject to licensing.

The installer of this radio equipment must ensure that the antenna is located or pointed such that it does not emit RF fields in excess of Health Canada limits for the general population; consult Safety Code 6, obtainable from Health Canada's Web site www.hc-sc.gc.ca/rpb.

The term "IC:" before the certification/registration number only signifies that the Industry Canada technical specifications were met.

Industry Canada (Canada)

Cet appareil est conforme à la norme RSS-210 d'Industry Canada. Son fonctionnement est soumis aux deux conditions suivantes :

(1) cet appareil ne doit pas provoquer d'interférences et (2) il doit accepter toute interférence reçue, y compris celles risquant d'altérer son fonctionnement.

Cet appareil a été conçu pour fonctionner uniquement avec l'antenne fournie. L'utilisation de toute autre antenne est strictement interdite par la réglementation d'Industry Canada.

En application des réglementations d'Industry Canada, l'utilisation d'une antenne de gain supérieur est strictement interdite.

Pour empêcher toute interférence radio au service faisant l'objet d'une licence, cet appareil doit être utilisé à l'intérieur et loin des fenêtres afin de garantir une protection optimale.

Si le matériel (ou son antenne d'émission) est installé à l'extérieur, il doit faire l'objet d'une licence.

L'installateur de cet équipement radio doit veiller à ce que l'antenne soit implantée et dirigée de manière à n'émettre aucun champ HF dépassant les limites fixées pour l'ensemble de la population par Santé Canada. Reportez-vous au Code de sécurité 6 que vous pouvez consulter sur le site Web de Santé Canada www.hc-sc.gc.ca/rpb.

Le terme « IC » précédant le numéro de d'accréditation/inscription signifie simplement que le produit est conforme aux spécifications techniques d'Industry Canada.

Taiwan NCC RF notice statement

ncc-text

Notificare pentru utilizatorii din Uniunea Europeană

Produsele cu marcajul CE se conformează cerinţelor de protecţie prevăzute în directivele Consiliului CE 2004/108/EC, 2006/95/EC şi 1999/5/EC privind aproximarea şi armonizarea legislaţiei din statele membre în legătură cu compatibilitatea electromagnetică, siguranţa echipamentelor electrice proiectate pentru a fi utilizate cu anumite limite ale tensiunii, a echipamentelor radio şi a echipamentelor terminale de telecomunicaţii şi în legătură cu proiectarea ecologică a produselor care utilizează energie.

Compatibilitatea este indicată prin marcajul CE.

Producătorul acestui produs este: Lexmark International, Inc., 740 West New Circle Road, Lexington, KY, 40550 S.U.A. Reprezentantul autorizat este: Lexmark International Technology Hungária Kft., 8 Lechner Ödön fasor, Millennium Tower III, 1095 Budapest UNGARIA. La solicitarea de la Reprezentantul autorizat, se poate furniza o declaraţie de conformitate cu cerinţele Directivelor.

Acest produs se încadrează în limitele pentru Clasa A din EN 55022 şi în cerinţele de siguranţă din EN 60950.

Produsele echipate cu opţiunea de LAN fără fir în gama de 2,4 GHz se conformează cerinţelor de protecţie prevăzute în directivele Consiliului UE 2004/108/EC, 2006/95/EC şi 1999/5/EC privind aproximarea şi armonizarea legislaţiei din statele membre în legătură cu compatibilitatea electromagnetică, cu siguranţa echipamentelor electrice proiectate pentru a fi utilizate cu anumite limite ale tensiunii şi cu echipamentele radio şi echipamentele terminale de telecomunicaţii.

Compatibilitatea este indicată prin marcajul CE.

Operarea este permisă în toate ţările UE şi EFTA dar este restricţionată la utilizarea în interiorul clădirilor.

Producătorul acestui produs este: Lexmark International, Inc., 740 West New Circle Road, Lexington, KY, 40550 S.U.A. Reprezentantul autorizat este: Lexmark International Technology Hungária Kft., 8 Lechner Ödön fasor, Millennium Tower III, 1095 Budapest UNGARIA. La solicitarea de la Reprezentantul autorizat, se poate furniza o declaraţie de conformitate cu cerinţele Directivelor.

Acest produs se poate utiliza în ţările indicate în tabelul de mai jos.

AT

BE

BG

CH

CY

CZ

DE

DK

EE

EL

ES

FI

FR

HR

HU

IE

IS

IT

LI

LT

LU

LV

MT

NL

NO

PL

PT

RO

SE

SI

SK

TR

UK

   

Česky

Společnost Lexmark International, Inc. tímto prohlašuje, že výrobek tento výrobek je ve shodě se základními požadavky a dalšími příslušnými ustanoveními směrnice 1999/5/ES.

Dansk

Lexmark International, Inc. erklærer herved, at dette produkt overholder de væsentlige krav og øvrige relevante krav i direktiv 1999/5/EF.

Deutsch

Hiermit erklärt Lexmark International, Inc., dass sich das Gerät dieses Gerät in Übereinstimmung mit den grundlegenden Anforderungen und den übrigen einschlägigen Bestimmungen der Richtlinie 1999/5/EG befindet.

Ελληνική

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ Η LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 1999/5/ΕΚ.

English

Hereby, Lexmark International, Inc., declares that this type of equipment is in compliance with the essential requirements and other relevant provisions of Directive 1999/5/EC.

Español

Por medio de la presente, Lexmark International, Inc. declara que este producto cumple con los requisitos esenciales y cualesquiera otras disposiciones aplicables o exigibles de la Directiva 1999/5/CE.

Eesti

Käesolevaga kinnitab Lexmark International, Inc., et seade see toode vastab direktiivi 1999/5/EÜ põhinõuetele ja nimetatud direktiivist tulenevatele muudele asjakohastele sätetele.

Suomi

Lexmark International, Inc. vakuuttaa täten, että tämä tuote on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja muiden sitä koskevien direktiivin ehtojen mukainen.

Français

Par la présente, Lexmark International, Inc. déclare que l'appareil ce produit est conforme aux exigences fondamentales et autres dispositions pertinentes de la directive 1999/5/CE.

Magyar

Alulírott, Lexmark International, Inc. nyilatkozom, hogy a termék megfelel a vonatkozó alapvetõ követelményeknek és az 1999/5/EC irányelv egyéb elõírásainak.

Íslenska

Hér með lýsir Lexmark International, Inc. yfir því að þessi vara er í samræmi við grunnkröfur og aðrar kröfur, sem gerðar eru í tilskipun 1999/5/EC.

Italiano

Con la presente Lexmark International, Inc. dichiara che questo questo prodotto è conforme ai requisiti essenziali ed alle altre disposizioni pertinenti stabilite dalla direttiva 1999/5/CE.

Latviski

Ar šo Lexmark International, Inc. deklarē, ka šis izstrādājums atbilst Direktīvas 1999/5/EK būtiskajām prasībām un citiem ar to saistītajiem noteikumiem.

Lietuvių

Šiuo Lexmark International, Inc. deklaruoja, kad šis produktas atitinka esminius reikalavimus ir kitas 1999/5/EB direktyvos nuostatas.

Malti

Bil-preżenti, Lexmark International, Inc., jiddikjara li dan il-prodott huwa konformi mal-ħtiġijiet essenzjali u ma dispożizzjonijiet oħrajn relevanti li jinsabu fid-Direttiva 1999/5/KE.

Nederlands

Hierbij verklaart Lexmark International, Inc. dat het toestel dit product in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 1999/5/EG.

Norsk

Lexmark International, Inc. erklærer herved at dette produktet er i samsvar med de grunnleggende krav og øvrige relevante krav i direktiv 1999/5/EF.

Polski

Niniejszym Lexmark International, Inc. oświadcza, że niniejszy produkt jest zgodny z zasadniczymi wymogami oraz pozostałymi stosownymi postanowieniami Dyrektywy 1999/5/EC.

Português

A Lexmark International Inc. declara que este este produto está conforme com os requisitos essenciais e outras disposições da Diretiva 1999/5/CE.

Slovensky

Lexmark International, Inc. týmto vyhlasuje, že tento produkt spĺňa základné požiadavky a všetky príslušné ustanovenia smernice 1999/5/ES.

Slovensko

Lexmark International, Inc. izjavlja, da je ta izdelek v skladu z bistvenimi zahtevami in ostalimi relevantnimi določili direktive 1999/5/ES.

Svenska

Härmed intygar Lexmark International, Inc. att denna produkt står i överensstämmelse med de väsentliga egenskapskrav och övriga relevanta bestämmelser som framgår av direktiv 1999/5/EG.