Încărcarea tăvii standard sau opţionale de 550 de coli

Imprimanta are o tavă standard de 550 de coli (Tava 1) şi poate avea până la patru tăvi opţionale de 550 de coli, inclusiv tava pentru suporturi speciale. Pentru dimensiunile de hârtie înguste, cum ar fi hârtia A6 şi plicurile, utilizaţi tava pentru suporturi speciale. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Încărcarea tăvii opţionale pentru suporturi speciale, cu capacitate de 550 de coli.

standard caution icon ATENŢIONARE—RISC DE RĂNIRE: Pentru a reduce riscul de instabilitate a echipamentului, încărcaţi separat fiecare sertar sau tavă pentru hârtie. Păstraţi închise toate celelalte tăvi, până când este necesar să le deschideţi.
  1. Trageţi tava complet în afară.

    Notă: Nu scoateţi tăvile în timpul unei operaţii de tipărire sau în timp ce pe afişaj apare mesajul Busy (Ocupat). În caz contrar poate surveni un blocaj.
  2. Strângeţi şi glisaţi ghidajul de lăţime în poziţia corectă pentru dimensiunea hârtiei pe care o încărcaţi.

    Notă: Utilizaţi indicatorii de dimensiune a hârtiei din partea de jos a tăvii pentru a vă ajuta să poziţionaţi ghidajele de lungime şi lăţime.
  3. Strângeţi şi glisaţi ghidajul de lungime în poziţia corectă pentru dimensiunea hârtiei pe care o încărcaţi.

    Note:

  4. Flexaţi uşor colile înainte şi înapoi pentru a le dezlipi. Nu pliaţi şi nu îndoiţi hârtia. Îndreptaţi marginile pe o suprafaţă plană.

  5. Încărcaţi teancul în partea din spate a tăvii, cu latura recomandată pentru imprimare aşezată cu faţa în sus.

    Note:

    Imprimarea pe o faţă

    Imprimarea pe două feţe (duplex)


    Notă: Asiguraţi-vă că hârtia nu depăşeşte indicatorul de umplere maximă cu hârtie, situat în partea stângă a tăvii.
    Avertisment—Potenţiale daune: Supraîncărcarea tăvii poate cauza blocaje de hârtie şi deteriorarea imprimantei.
  6. Introduceţi tava.

  7. De la panoul de control al imprimantei, verificaţi setarea pentru dimensiunea şi tipul hârtiei pentru tavă în funcţie de hârtia pe care aţi încărcat-o.