Ilægning af papir i MP-arkføderen

MP-arkføderen kan indeholde forskellige størrelser og typer af udskriftsmedier, f.eks. transparenter, labels, kort og konvolutter. Den kan bruges til enkelte sider eller manuel udskrivning eller som en ekstra skuffe.

MP-arkføderen kan indeholde cirka:

MP-arkføderen accepterer papir eller specialmedier med følgende dimensioner:

Bemærk! Tilføj eller fjern ikke papir eller specialmedier, når printeren udskriver fra MP-arkføderen, eller når indikatorlampen blinker på kontrolpanelet. Dette kan forårsage papirstop.
  1. Træk MP-arkføderen ned, og åbn derefter panelet.

  2. Ved papir eller specialmedier, der er længere end papir i Letter-størrelse, skal du forsigtigt trække forlængeren ud, indtil den er trukket helt ud.

  3. Bøj papirarkene eller specialmedierne frem og tilbage for at løsne dem. Lad være med at folde eller krølle dem. Ret kanterne ind på en plan overflade.

    Papir

    picture shows how to flex and straighten the paper

    Konvolutter

    picture showing how to flex and straighten envelopes

    Transparenter

    Bemærk! Undgå at ridse eller røre ved transparenternes udskriftsside.

    picture showing how to flex and straighten transparencies

  4. Tryk på fligen til papirhenteren, og ilæg derefter papir eller specialmedie. Skub stakken forsigtigt ind i MP-arkføderen, indtil det møder et stop, og slip derefter fligen til papirhenteren.

    picture showing how to load paper in the multipurpose feeder in the long edge first orientation
    Advarsel! Potentiel skade: Hvis du trækker papiret ud uden at trykke på fligen til papirhenteren først, kan der opstå papirstop, eller fligen kan gå i stykker.

    Bemærkninger:

  5. Juster breddestyret, så det lige rører stakkens side. Sørg for, at der er god plads til papiret eller specialmediet i MP-arkføderen, at det ligger fladt, og at det ikke bøjes eller krølles.

    mpf width guide
  6. Indstil Papirstørrelse og Papirtype til MP-arkføderen (MP-arkføderstørrelse og MP arkfødertype) på printerens kontrolpanel, så de passer til det papir eller specialmedie, der er lagt i.