Installationsrækkefølge

normalt advarselsikon FORSIGTIG! RISIKO FOR SKADE: Printeren vejer mere end 18 kg (40 pund), og der kræves to eller flere kvalificerede personer til at løfte den sikkert.
advarselsikon for fare for fald FORSIGTIG! VÆLTEFARE: Gulvmonterede konfigurationer kræver et ekstra møbel af hensyn til stabilitet. Du skal bruge enten et printerstativ eller en printerbord, hvis du bruger en arkføder med høj kapacitet, en dupleksenhed og en indføringsenhed eller mere end én indføringsenhed. Hvis du har købt en multifunktionel printer (MFP), som scanner, kopierer og faxer, har du muligvis brug for ekstra møbeludstyr. For yderligere information, se www.lexmark.com/multifunctionprinters.
advarselsikon for elektrisk stød FORSIGTIG! RISIKO FOR ELEKTRISK STØD: Hvis du installerer hukommelseskort eller optionskort, efter at du har installeret printeren, skal du slukke printeren og trække stikket ud af stikkontakten, før du fortsætter. Hvis du har andre enheder tilsluttet printeren, skal du også slukke for dem og frakoble alle kabler til printeren.

Installer printeren og eventuelle optioner, du har købt, i den følgende rækkefølge:

For yderligere information om montering af printerstativ, 550- eller 2.000-arks valgfri skuffe, afstandsstykke eller nogen af efterbehandlerne skal du se den opstillingsdokumentation, der fulgte med udstyret.