De universeellader vullen

De universeellader is geschikt voor afdrukmateriaal van diverse formaten en soorten, zoals transparanten, etiketten, karton en enveloppen. De universeellader kan worden gebruikt voor enkelzijdig of handmatig afdrukken of als extra lade.

De universeellader heeft een capaciteit van ongeveer:

De afmetingen van speciaal afdrukmateriaal in de universeellader moeten binnen de volgende afmetingen liggen:

Opmerking: Voeg geen papier of speciaal afdrukmateriaal toe en verwijder het ook niet wanneer de printer bezig is met afdrukken vanuit de universeellader of als het indicatielampje op het bedieningspaneel knippert. Dit kan een papierstoring veroorzaken.
  1. Trek de klep van de universeellader naar beneden.

  2. Als u papier of speciaal materiaal gebruikt dat langer is dan Letter-papier, trekt u de uitbreiding voorzichtig naar buiten tot deze volledig is uitgetrokken.

  3. Buig de vellen papier of speciaal afdrukmateriaal enkele malen om ze los te maken. Vouw of kreuk ze niet. Maak op een vlakke ondergrond de stapel recht.

    Papier

    picture shows how to flex and straighten the paper

    Enveloppen

    picture showing how to flex and straighten envelopes

    Transparanten

    Opmerking: raak de afdrukzijde niet aan en zorg dat er geen krassen op komen.

    picture showing how to flex and straighten transparencies

  4. Duw op het papiertransportlipje en plaats het papier of speciale materiaal. Schuif het materiaal voorzichtig in de universeellader tot het niet meer verder kan en laat het papiertransportlipje los.

    picture showing how to load paper in the multipurpose feeder in the long edge first orientation
    Let op—Kans op beschadiging: Als u het papier verwijdert zonder eerst op het papiertransportlipje te drukken, kan het papier vastlopen of kan het papiertransportlipje breken.

    Opmerkingen:

  5. Stel de breedtegeleider bij, zodat hij net tegen de rand van de papierstapel komt. Zorg ervoor dat het papier of het speciale materiaal losjes in de universeellader past, vlak ligt, en niet is omgebogen of gekreukt.

    mpf width guide
  6. Stel via het bedieningspaneel van de printer het papierformaat en de papiersoort in voor de universeellader (Formaat U-lader en Soort U-lader) op basis van het papier of speciale materiaal dat u hebt ingevoerd.