Papier plaatsen in de standaardlade of optionele lade voor 550 vel

De printer heeft een standaardlade voor 550 vel (lade 1) en mogelijk een of meer optionele laden voor 550 vel. Alle laden voor 550 vel ondersteunen dezelfde papierformaten en -soorten.

standaard attentiepictogram LET OP—KANS OP LETSEL: Zorg ervoor dat u papier afzonderlijk in elke lade of lader plaatst om instabiliteit van de apparatuur te voorkomen. Houd alle overige laden of laders gesloten tot u ze nodig hebt.
  1. Trek de lade naar buiten.

    picture of an open standard tray

    Onder in de lade zijn formaatindicatoren aangebracht. Gebruik deze formaatindicatoren om de papiergeleiders op de juiste lengte en breedte in te stellen.

  2. Druk de breedtegeleider in en schuif deze naar de juiste positie voor het formaat papier dat u in de lade plaatst.

  3. Druk de lengtegeleider in en schuif deze naar de juiste positie voor het formaat papier dat u in de lade plaatst.

    Opmerking: De lengtegeleider heeft een vergrendelingsonderdeel. Duw de knop op de lengtegeleider naar achteren om de geleider te ontgrendelen. Duw de knop naar voren om de geleider te vergrendelen nadat u een lengte hebt ingesteld.
  4. Buig de vellen enkele malen om de vellen los te maken. Vouw of kreuk het papier niet. Maak op een vlakke ondergrond de stapel recht.

    picture shows how to flex and straighten the paper
  5. Plaats de papierstapel met de aanbevolen afdrukzijde naar boven.

    Opmerkingen:

    picture loading paper in the long-edge orientation
  6. Plaats de lade terug in de printer.

    picture showing how to close a 520-sheet tray
  7. Controleer of op het bedieningspaneel van de printer de papiersoort en het papierformaat zijn ingesteld op basis van het papier dat u in de lade hebt geplaatst.