Volgorde van installatie

standaard attentiepictogram LET OP—KANS OP LETSEL: De printer weegt meer dan 18 kg en moet door twee of meer getrainde personeelsleden worden opgetild.
attentiepictogram kantelgevaar LET OP—KAN OMVALLEN: Voor configuraties die op de grond staan, zijn extra onderdelen nodig ter bevordering van de stabiliteit. Gebruik een printerstandaard of printerstelling als u een lader met hoge capaciteit, een duplexeenheid en een of meer invoeropties gebruikt. Ook hebt u mogelijk extra onderdelen nodig voor een multifunctionele printer (MFP) waarmee u kunt scannen, kopiëren en faxen. Zie www.lexmark.com/multifunctionprinters voor meer informatie.
attentiepictogram elektrische schokken LET OP—KANS OP ELEKTRISCHE SCHOK: Als u de systeemkaart opent of optionele hardware of geheugenapparaten installeert nadat u de printer hebt ingesteld, moet u voordat u doorgaat eerst de printer uitschakelen en de stekker uit het stopcontact halen. Als u andere apparaten hebt aangesloten op de printer, schakelt u deze ook uit en koppelt u de kabels los van de printer.

Installeer de printer en eventuele opties die u hebt aangeschaft, in de onderstaande volgorde:

Raadpleeg de bij de optie geleverde installatiedocumentatie voor informatie over het installeren van een onderstel met zwenkwielen, optionele laden voor 500 of 2000 vel, opvulplaatjes of finishers.