Legarea şi anularea legării tăvilor

Legarea tăvilor

Legarea tăvilor este utilă pentru operaţiile de tipărire complexe sau pentru tipărirea mai multor exemplare. Când una dintre tăvile legate se goleşte, alimentarea cu hârtie este continuată din următoarea tavă legată. Când setările pentru Paper Size (Dimensiune hârtie) şi Type settings (Tip hârtie) sunt identice pentru orice tavă, tăvile sunt legate automat.

Imprimanta detectează automat setarea Paper Size (Dimensiune hârtie) în funcţie de poziţia ghidajelor de hârtie din fiecare tavă, cu excepţia tăvii standard de 550 de coli şi a alimentatorului multifuncţional. Imprimanta poate detecta dimensiunile de hârtie A4, A5, JIS B5, Letter, Legal, Executive şi Universal. Alimentatorul multifuncţional şi tăvile care folosesc alte dimensiuni de hârtie pot fi legate manual utilizând meniul Paper Size (Dimensiune hârtie) disponibil din meniul Paper Size/Type (Dimensiune/Tip hârtie).

Notă: Pentru a lega alimentatorul multifuncţional, opţiunea Configure MP (Configurare MF) trebuie setată la valoarea Cassette (Casetă) în meniul Paper (Hârtie) pentru ca MP Feeder Size (Dimensiune alimentator MF) să apară ca element de meniu.

Setarea Paper Type (Tip hârtie) trebuie setată pentru toate tăvile din meniul Paper Type (Tip hârtie), disponibil din meniul Paper Size/Type (Dimensiune/Tip hârtie).

Anularea legării tăvilor

Notă: Tăvile ale căror setări nu sunt identice cu setările celorlalte tăvi, nu sunt unite.

Modificaţi una dintre următoarele setări ale tăvii:

Avertisment—Potenţiale daune: Nu atribuiţi un nume de tip de hârtie care nu descrie cu acurateţe tipul de hârtie încărcat într-o tavă. Temperatura unităţii de fuziune diferă în funcţie de tipul de hârtie specificat. Imprimările pot fi incorect procesate dacă se selectează un tip de hârtie nepotrivit.

Legarea recipientelor de ieşire

Legaţi recipientele de ieşire pentru a crea o singură sursă de ieşire. Imprimanta foloseşte automat ca sursă de ieşire următorul recipient de ieşire disponibil.

Recipientul standard de ieşire poate cuprinde până la 550 de coli de hârtie de 20 de livre. Dacă aveţi nevoie de capacitate de ieşire suplimentară, achiziţionaţi alte recipiente de ieşire opţionale.

Notă: Nu toate recipientele de ieşire acceptă orice tip sau dimensiune de hârtie.
  1. Din ecranul de început, navigaţi la:

    The menu button > Paper Menu (Meniu Hârtie) >Bin Setup (Configurare recipiente)

  2. Atingeţi recipientul sau recipientele pe care doriţi să le uniţi, după care atingeţi Configure Bins (Configurare recipiente) > Link (Legare).

Crearea unui nume particularizat pentru un tip de hârtie

Dacă imprimanta este într-o reţea, se poate utiliza Embedded Web Server pentru a defini un nume diferit de Custom Type [x] (Tip particularizat [x]) pentru fiecare tip de hârtie particularizată încărcată în imprimantă.

  1. Tastaţi adresa IP a imprimantei în câmpul de adresă al browserul Web.

    Notă: Dacă nu cunoaşteţi adresa IP a imprimantei, atunci aveţi posibilitatea să:
    • Vizualizaţi adresa IP în panoul de control al imprimantei, în secţiunea TCP/IP, sub meniul Networks/Ports (Reţele/Porturi).

    • Imprimaţi o pagină de configurare pentru reţea sau paginile cu setări de meniuri şi identificaţi adresa IP în secţiunea TCP/IP.

  2. Faceţi clic pe Settings (Setări) > Paper Menu (Meniu Hârtie) > Custom Name (Nume particularizat) > tastaţi un nume > Submit (Remitere).

    Notă: Acest nume particularizat va înlocui Custom Type [x] (Tip particularizat [x]) din meniurile Custom Types (Tipuri particularizate), Paper Size and Type (Dimensiune şi tip hârtie).
  3. Faceţi clic pe Custom Types (Tipuri particularizate) > selectaţi un tip de hârtie > Submit (Remitere).

Atribuirea unui nume de tip de hârtie particularizat

Atribuiţi un nume de tip de hârtie particularizat unei tăvi atunci când legaţi sau anulaţi legarea tăvilor.

Din ecranul de început, navigaţi la:

The menu icon > Paper Menu (Meniu Hârtie) > Paper Size/Type (Dimensiune/Tip hârtie) > selectaţi un nume de tip de hârtie particularizat > selectaţi o tavă > Submit (Remitere)

Configurarea unui nume particularizat

Dacă imprimanta se află într-o reţea, se poate utiliza Embedded Web Server pentru a defini un nume diferit de Custom Type [x] (Tip particularizat [x]) pentru fiecare tip de hârtie particularizată încărcată în imprimantă.

  1. Tastaţi adresa IP a imprimantei în câmpul de adresă al browserului Web.

    Notă: Dacă nu cunoaşteţi adresa IP a imprimantei, atunci aveţi posibilitatea să:
    • Vizualizaţi adresa IP în panoul de control al imprimantei, în secţiunea TCP/IP, sub meniul Networks/Ports (Reţele/Porturi).

    • Imprimaţi o pagină de configurare pentru reţea sau paginile cu setări de meniuri şi identificaţi adresa IP în secţiunea TCP/IP.

  2. Faceţi clic pe Settings (Setări) > Paper Menu (Meniu Hârtie) > Custom Types (Tipuri particularizate) > selectaţi numele particularizat pe care doriţi să-l configuraţi > selectaţi un tip de hârtie sau de suporturi speciale > Submit (Remitere).