Încărcarea alimentatorului multifuncţional

Alimentatorul multifuncţional acceptă mai multe dimensiuni şi tipuri de suporturi pentru imprimare, de exemplu, folii transparente, etichete, carton şi plicuri. Acesta poate fi utilizat pentru imprimarea pe o singură pagină sau manuală, sau ca o tavă suplimentară.

Capacitatea alimentatorului multifuncţional este de aproximativ:

Alimentatorul multifuncţional acceptă hârtie sau suporturi speciale cu următoarele dimensiuni:

Notă: Nu adăugaţi sau scoateţi hârtia ori suporturile speciale când imprimanta execută lucrări de imprimare din alimentatorul multifuncţional sau când indicatorul luminos al panoului de control luminează intermitent. În caz contrar poate surveni un blocaj.
  1. Trageţi în jos uşa alimentatorului multifuncţional.

  2. Pentru hârtie sau suporturi speciale mai lungi decât hârtia de dimensiune Letter, trageţi uşor de extensie până când se extinde complet.

  3. Arcuiţi uşor colile de hârtie sau suporturile speciale înainte şi înapoi pentru a le dezlipi. Nu le pliaţi şi nu le îndoiţi. Îndreptaţi marginile pe o suprafaţă plană.

    Hârtie

    picture shows how to flex and straighten the paper

    Plicuri

    picture showing how to flex and straighten envelopes

    Folii transparente

    Notă: Evitaţi zgârierea sau atingerea părţii imprimabile.

    picture showing how to flex and straighten transparencies

  4. Apăsaţi pe declanşatorul rolei de colectare a hârtiei, apoi încărcaţi hârtia sau suporturile speciale. Glisaţi cu grijă teancul de hârtie în alimentatorul multifuncţional până ajunge la un opritor, apoi eliberaţi declanşatorul de colectare a hârtiei.

    picture showing how to load paper in the multipurpose feeder in the long edge first orientation
    Avertisment—Potenţiale daune: Dacă trageţi hârtia afară fără să apăsaţi mai întâi pe declanşatorul rolei de colectare a hârtiei, acest lucru poate cauza blocaje sau declanşatorul rolei de colectare a hârtiei se poate deteriora.

    Note:

  5. Reglaţi ghidajul pentru lăţime astfel încât să atingă uşor marginea teancului de hârtie. Asiguraţi-vă că hârtia sau suporturile speciale încap bine în alimentatorul multifuncţional, că stau drepte în tavă şi că nu sunt îndoite sau şifonate.

    mpf width guide
  6. De la panoul de control al imprimantei, setaţi Paper Size (Dimensiune hârtie) şi Paper Type (Tip hârtie) pentru alimentatorul multifuncţional - MP Feeder Size (Dimensiune alimentator MF) şi MP Feeder Type (Tip alimentator MF) - pe baza hârtiei sau a suporturilor speciale încărcate.