Ordinea instalării

pictogramă standard atenţie ATENŢIONARE—RISC DE RĂNIRE: Imprimanta cântăreşte mai mult de 18 kg (40 livre) şi necesită două sau mai multe persoane cu pregătire pentru a o ridica în siguranţă.
pictogramă de atenţionare pericol de basculare ATENŢIONARE—PERICOL DE STRIVIRE: Configuraţiile cu montare pe podea necesită mobilier suplimentar pentru stabilitate. Dacă utilizaţi o tavă de intrare de mare capacitate, o unitate duplex şi una sau mai multe opţiuni de intrare, trebuie să folosiţi o platformă sau o bază pentru imprimantă. Dacă aţi cumpărat o imprimantă multifuncţională (MFP) cu scaner, copiator şi fax, este nevoie de mobilier suplimentar. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.lexmark.com/multifunctionprinters.
pictogramă de atenţionare pericol de şoc electric ATENŢIONARE—PERICOL DE ELECTROCUTARE: Dacă accesaţi placa de sistem sau instalaţi dispozitive hardware ori de memorie opţionale la un anumit timp după configurarea imprimantei, înainte de a continua opriţi imprimanta şi deconectaţi cablul de tensiune de la priza de perete. Dacă există orice alte dispozitive ataşate la imprimantă, opriţi-le şi pe acestea şi deconectaţi toate cablurile conectate la imprimantă.

Instalaţi imprimanta şi toate opţiunile achiziţionate, în următoarea ordine:

Pentru informaţii despre instalarea unei platforme cu rotile, a tăvii opţionale de 550 de coli sau de 2000 de coli, a distanţierului sau a oricărui finisor, consultaţi documentaţia de instalare furnizată împreună cu opţiunea.