E-mailinstellingen aanpassen

Een onderwerp en berichtinformatie aan de e-mail toevoegen

 1. Plaats een origineel document met de bedrukte zijde naar boven en de korte zijde als eerste in de automatische documentinvoer (ADI) of met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.

  Opmerking: Plaats geen briefkaarten, foto's, kleine voorwerpen, transparanten, fotopapier of dun materiaal (zoals knipsels uit tijdschriften) in de ADI. Gebruik in plaats daarvan de glasplaat.
 2. Als u een document in de automatische documentinvoer plaatst, dient u de papiergeleiders aan te passen.

 3. Raak E-mail aan op het beginscherm.

 4. Typ een e-mailadres.

 5. Raak Opties aan.

 6. Raak Onderwerp aan.

 7. Typ het onderwerp van de e-mail.

 8. Raak Gereed aan.

 9. Raak Bericht aan.

 10. Typ een e-mailbericht.

 11. Raak Gereed aan.

 12. Raak E-mailen aan.

Het bestandstype wijzigen voor verzending

 1. Plaats een origineel document met de bedrukte zijde naar boven en de korte zijde als eerste in de automatische documentinvoer (ADF) of met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.

  Opmerking: Plaats geen briefkaarten, foto's, kleine voorwerpen, transparanten, fotopapier of dun materiaal (zoals knipsels uit tijdschriften) in de ADF. Gebruik in plaats daarvan de glasplaat.
 2. Als u een document in de automatische documentinvoer plaatst, moet u de papiergeleiders aanpassen.

 3. Raak E-mail aan op het beginscherm.

 4. Typ een e-mailadres.

 5. Raak Options (Opties) aan.

 6. Raak de knop aan die overeenkomt met het bestandstype dat u wilt verzenden.

  • PDF: hiermee wordt een bestand met meerdere pagina's gemaakt dat kan worden weergegeven met Adobe Reader. Adobe Reader wordt gratis aangeboden door Adobe en kan worden gedownload vanaf www.adobe.com.

  • Beveiligde PDF: hiermee wordt een gecodeerd PDF-bestand gemaakt. Zo wordt de inhoud van het bestand beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang.

  • TIFF: hiermee worden een of meer bestanden gemaakt. Als u TIFF met meerdere pagina's uitschakelt in het menu Instellingen van de Embedded Web Server, wordt met TIFF elke pagina opgeslagen in een afzonderlijk bestand. Een TIFF-bestand is meestal groter dan een gelijkwaardig JPEG-bestand.

  • JPEG: hiermee wordt voor elke pagina van het originele document een bestand gemaakt en toegevoegd. De pagina's kunnen worden weergegeven met de meeste webbrowsers en grafische programma's.

  • XPS: hiermee wordt één XML-papierspecificatie (XPS-bestand) met meerdere pagina's gemaakt dat kan worden weergegeven met een viewer in Internet Explorer en .NET Framework. U kunt ook een zelfstandige viewer van derden downloaden.

 7. Raak E-mail It (E-mailen) aan.

  Opmerking: Als u PDF gecodeerd hebt geselecteerd, dient u uw wachtwoord tweemaal in te voeren.