Hardwareopties installeren

Volgorde van installatie

tipping_hazard caution icon LET OP—KAN OMVALLEN: Voor configuraties die op de grond staan, zijn extra onderdelen nodig ter bevordering van de stabiliteit. Gebruik een printerstandaard of printerstelling als u een lader met hoge capaciteit, een duplexeenheid en een of meer invoeropties gebruikt. Ook hebt u mogelijk extra onderdelen nodig voor een multifunctionele printer (MFP) waarmee u kunt scannen, kopiëren en faxen. Zie www.lexmark.com/multifunctionprinters voor meer informatie.

Installeer de printer en eventuele opties die u hebt aangeschaft, in de onderstaande volgorde:

shock_hazard caution icon LET OP—KANS OP ELEKTRISCHE SCHOK: Als u de systeemkaart opent of optionele hardware of geheugenapparaten installeert nadat u de printer hebt ingesteld, moet u voordat u doorgaat eerst de printer uitschakelen en de stekker uit het stopcontact halen. Als u andere apparaten hebt aangesloten op de printer, schakelt u deze ook uit en koppelt u de kabels los van de printer.
standard caution icon LET OP—KANS OP LETSEL: De printer weegt meer dan 55 kg en er zijn minimaal vier personen of een aangepast mechanisch hanteersysteem nodig om het apparaat veilig te tillen.

Raadpleeg de documentatie die bij de desbetreffende optie is geleverd voor meer informatie over het installeren van een printerstandaard, onderstel met zwenkwielen of lade voor 2000 vel.

Optionele laden installeren

De printer ondersteunt de volgende optionele invoerbronnen:

 1. Pak de optionele lade uit en verwijder al het verpakkingsmateriaal.

 2. Plaats de lade op de locatie die u hebt uitgekozen voor de printer.

  Opmerking: Als u meer dan één optionele lade installeert, moeten de laden voor 2000 vel met dubbele invoer altijd zijn geïnstalleerd als de eerste optionele laden (van beneden naar boven configureren).
  Opmerking: De optionele laden voor 500 vel en de optionele laden voor 2000 vel met dubbele invoer zijn onderling uitwisselbaar.

  1

  Lade 3 en lade 4 (laden voor 500 vel of laden voor 2000 vel met dubbele invoer)

  2

  Lade 1 en Lade 2 (laden voor 500 vel)

  3

  Lade 5 (hoge-capaciteitsinvoer voor 2000 vel)

  4

  Duplexeenheid


  Opmerking: Optionele laden grijpen in elkaar als ze worden gestapeld. Verwijder gestapelde laden een voor een en van boven naar beneden.
 3. Lijn de printer uit met de lade en laat de printer op zijn plaats zakken.

 4. Zet de printer weer aan.

 5. Stel de printersoftware zo in dat de optionele invoerbron kan worden herkend. Zie Beschikbare opties bijwerken in het printerstuurprogramma voor meer informatie.