Contact opnemen met de klantenondersteuning

Als u contact opneemt met de klantenondersteuning, moet u de volgende informatie doorgeven: het probleem dat u ondervindt, de volgorde waarin de lampjes op het bedieningspaneel branden en wat u al hebt gedaan om een oplossing te vinden.

U moet weten welk type printer u gebruikt en wat het serienummer hiervan is. Deze gegevens vindt u aan de binnenkant van de bovenste voorklep van de printer. Het serienummer staat ook op de pagina met menu-instellingen.

Lexmark helpt u op verschillende manieren om uw afdrukprobleem op te lossen. Bezoek de ondersteuningswebsite van Lexmark op http://support.lexmark.com en selecteer een van de volgende gedeelten:

Tech Library

Blader door onze bibliotheek met handleidingen, ondersteuningsdocumentatie, stuurprogramma's en andere downloads om veelvoorkomende problemen op te lossen.

E-mail

U kunt het Lexmark team een e-mailbericht sturen met een beschrijving van uw probleem. Een servicemedewerker reageert op uw bericht en levert u informatie waarmee u het probleem kunt oplossen.

Live chat

U kunt rechtstreeks chatten met een servicemedewerker. Ze kunnen u helpen uw printerprobleem op te lossen of ondersteuning op afstand leveren waarbij de servicemedewerker via internet verbinding maakt met uw computer om problemen op te lossen, updates te installeren of andere taken uit te voeren waarmee u uw Lexmark product optimaal kunt gebruiken.


Telefonische ondersteuning is ook beschikbaar. Bel in de Verenigde Staten of Canada 1-800-539-6275. Voor andere landen of regio's bezoekt u de website van Lexmark op http://support.lexmark.com.