Donanım seçeneklerini takma

Takma sırası

tipping_hazard caution icon DİKKAT—YANA YATMA TEHLİKESİ: Zemine monte edilen yapılandırmaların dengesini korumak için ek mobilyalar gerekir. Yüksek kapasiteli bir giriş çekmecesi, arkalı önlü yazdırma birimi ve bir giriş seçeneği veya birden fazla giriş seçeneği kullanıyorsanız, bir yazıcı sehpası ya da yazıcı altlığı kullanmanız gerekir. Tarama, kopyalama ve faks işlemlerini yapan çok işlevli bir yazıcı (MFP) satın aldıysanız, ek mobilya gerekebilir. Daha fazla bilgi için bkz. www.lexmark.com/multifunctionprinters.

Yazıcıyı ve satın aldığınız seçenekleri aşağıdaki sırayla kurun:

shock_hazard caution icon DİKKAT—ELEKTRİK ÇARPMA TEHLİKESİ: Yazıcıyı kurduktan sonra sistem katına erişiyor veya isteğe bağlı donanım ya da bellek aygıtları takıyorsanız, devam etmeden önce yazıcıyı kapatın ve güç kablosunu prizden çıkarın. Yazıcıya bağlı başka aygıtlarınız varsa, bu aygıtları kapatın ve yazıcıya giden tüm kabloları çıkarın.
standard caution icon DİKKAT—YARALANMA TEHLİKESİ: Yazıcı ağırlığı 18 kg'dan (40 lb) fazladır ve güvenli bir şekilde kaldırmak için en az iki deneyimli kişi gerekir.

Yazıcı sehpası, tekerlekli altlık veya 2.000-sayfalık tepsi takma hakkında daha fazla bilgi almak için, seçenekle birlikte gelen kurulum belgelerine bakın.

İsteğe bağlı tepsileri takma

Yazıcı şu giriş kaynaklarını destekler:

  1. İsteğe bağlı tepsiyi ambalajından çıkarın ve ambalaj malzemelerini sökün.

  2. Tepsiyi yazıcı için seçtiğiniz konuma yerleştirin.

    Not: Birden çok isteğe bağlı tepsiden takarsanız, 2,000-sayfalık çift giriş tepsisi her zaman birinci isteğe bağlı tepsi olarak (aşağıdan yukarıya kadar yapılandırılarak) takılmalıdır.
    Not: İsteğe bağlı 500-sayfalık tepsiler ve isteğe bağlı 2.000-sayfalık giriş tepsileri birbirinin yerine kullanılabilir.

    1

    Tepsi 3 ve Tepsi 4 (500-sayfalık tepsiler veya 2.000-sayfalık çift giriş tepsileri)

    2

    Tepsi 1 ve Tepsi 2 (500-sayfalık tepsiler)

    3

    Tepsi 5 (2.000-sayfalık yüksek kapasiteli besleyici)

    4

    Arkalı önlü yazdırma birimi


    Not: İsteğe bağlı tepsiler yığınlandığında birbirine kilitlenir. Yığınlanan tepsileri tek seferde üstten ve alttan çıkarın.
  3. Yazıcıyı tepsiyle hizalayın ve yerine indirin.

  4. Yazıcıyı yeniden açın.

  5. Yazıcı yazılımını, isteğe bağlı giriş kaynaklarını tanıyacak şekilde ayarlayın.Daha fazla bilgi için bkz. Yazıcı sürücüsündeki kullanılabilir seçenekleri güncelleme.